Who Is America? – Maailman tyhmin kansa?

EU:sta on valitettu, että kenelle soittaa, mutta on se sillä varsinaisellakin liittovaltiolla vaikeaa. POTUS ei ole mielenterveydeltään vakaa ja EU:n tenukeppi Juncker sai hänet taas pyörtämään puheensa.

Sitten tulee tämä ajoittain kazakstanilainen tai Mossadin agentti, joka panee rebuplikaanin tarjoamaan persettään homoseksuaalisessa tarkoituksessa.

Pitää vielä lisätä toinenkin Youtubesta löytyvä pätkä. Siinä juonena on, että USA:ssa pitäisi jo esikoulusta eli 4-vuotiasta lähtien lapset opettaa aseiden käyttöön. Varsinkin kohdasta 2:58 alkava opetusvideo on hulvaton. Kranaatinheittimiä ja Uzia esikouluun!

Muitakin Youtubesta löytyy ja varmaan sarjan jatkuessa enemmänkin, mutta nämä ovat tällä hetkellä selvästi parhaimmat mielestäni. Youtubessa haulla who is america voi verrata omiin makumieltymyksiin.

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu