2400+ lakiprofessoria pitää Kavanaughin käytöstä sopimattomana

New York Timesissa on julkaistu vetoomus senaatille, jossa vaaditaan, että Brett Kavanaughia ei valittaisi korkeimpaan oikeuteen hänen käytöksensä takia 27.9. senaatin kuulustelussa. Washington Post on haastatellut joitakin allekirjoittajia ja paras tiivistys on:

“As someone who knew and liked Brett Kavanaugh when we clerked together, I have tried very hard to stay out of this process and to give him the benefit of the doubt,” said Mark Lemley, a professor at Stanford Law School. But Kavanaugh’s behavior at the hearing last week “was not what we should expect of a Supreme Court Justice. Telling obvious lies about his background, yelling at senators, refusing to answer questions, and blaming his troubles on others is not appropriate behavior.”

"… Korkeimman oikeuden tuomarille sopivaa käytöstä ei ole kertoa ilmeisiä valheita taustastaan, huutaa senaattoreille, kieltäytyä vastaamasta kysymyksiin ja syyttää muita omista ongelmistaan."

Professorien reaktio oli melko spontaani ja sen takia useat sadat professorit eivät ehtineet vastaamaan sähköpostitse varmistusviestiin, joten heidän allekirjoituksiaan ei torstaina lähetettyyn vetoomukseen hyväksytty.

Lisäksi noin 900 lakiprofessoria, jotka ovat naisia, ovat allekirjoittaneet toisen vastaavan vetoomuksen, josta kommentti:

As a law professor, “it is my responsibility to teach my students the highest standards of professionalism and decorum,” Karla McKanders, a professor of law at Vanderbilt University Law School, said in an email. “Judge Kavanaugh’s testimony undermines the legal profession and would undermine the authority of the Supreme Court.”

Lisäys: "… Tuomari Kavanaughin todistus rapauttaa lainkäyttöä ja heikentäisi korkeimman oikeuden arvovaltaa."

New York Times on tehnyt kuulusteluista tiiviin koosteen, jossa Kavanaugh selittää korkeimman oikeuden tuomarilta odottetavaa käytöstä ja toisaalta käyttäytyy aivan toisin. Koko kuulustelu, joka on lähes nelituntinen ja muita tiivistelmiä löytyy Youtubesta. Ei Googlen automaattitekstitys suomeksi ihan surkea ole..

Tuo salaliittotuomio Clintonien taholta selittyy osittain siten, että Kavanaugh oli mukana ahdistelemassa, kun Bill Clintonilla oli ongelmia tyttöystävänsä takia. Kuulustelussa on hauskojakin kohtia, kaljaveikko, joka ei koskaan sammunut vaan "meni nukkumaan". Eikä juonut alaikäisenä, kun oli 17.

 

Kyllä nämä Trump-shown sivujuonetkin on viihdyttäviä ja popparia kuluu..

Tämä kirjoitus poistaa Trump-shown pelikirjan esittelyni pois etusivulta, joten POTUS – Prince Of The United States

 

Lisäys:

Pari päivää vanha Kavanaughin huonekaverin haastattelu, jossa hän väittää Kavanaughin valehdelleen ja olleen keskimääräistä raskaampi juomari juuri arvelemaani Animal House -tyyliin. (John Landis – John Belushi leffa, joka oli mielestäni parempi kuin kaksikon myöhempi Blues Brothers). Tekstitys estetty valitettavasti.

Toinen:

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu