Onko Kaarina Kreus Putin-trolli

Jos jokin on liian hyvää tai pahaa ollakseen totta, kannattaa pysähtyä ja harrastaa lähdekritiikkiä. Kaarina Kreusin kirjoitus Päiväkotien tilanne yhtä kauhea kuin vanhustenhoidossa sisältää esimerkiksi seuraavan uskomattoman kohdan:

"Yksi hoitaja kamppasi lapsen tämän juostessa ohi. Kun lapsi alkoi kaaduttuaan itkeä, hoitaja sanoi ”mitäs juoksit”! Toinen raahasi kiukuttelevaa lasta yhdestä jalasta pitkin pihaa. Yksi hoitaja potki lapsen leikit rikki ja sanoi että nyt jonoon mennään sisään, ja kun lapsi alkoi itkeä häntä lähdettiin kainalosta raahaamaan."

Kirjoitin kommentin 46, joka pian poistettiin:

"Olet trolli, feikki, muka taloustieteen lisensiaatti ja menee töihin päiväkotiin. Justjoo."

Myös kommentti 47 on poistettu, joten tod. näk. joku toinenkin alkoi epäillä.

Kaarina Kreus on kirjoittanut vain kolme kirjoitusta, joista kaksi ensimmäistä liittäisi hänet hyvin tiiviisti Venäjälle. On aika erikoista, että helsinkiläinen taloustieteen lisensiaatti, joka on kiinnostunut lastenhoidosta kirjoittaa hybridisodankäynnistä Venäjällä: Venäjä massiivisen kyberhyökkäyksen kohteena.

Yllä olevat linkit osoittavat tänään otettuihin tilannekuviin epäillyn trollin kirjoituksista omalla palvelimellani. Niitä ei siis voi muuttaa muut kuin minä.

 

Kai päiväkodeissakin ongelmia on, mutta eivät niiden hoitajat sentään pääsääntöisesti rikollisia ole. Lisäksi luulisin, että oikea nimike on lastentarhanopettaja, joka vaatii yliopistossa kasvatustieteiden kandidaatin opinnot. En ymmärrä mitä taloustieteen lisensiaatti päiväkodissa tekisi.

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu