Sammon ryöstö

Itsensä kaatanut hallitus ei onnistunut kansallisomaisuutemme anastuksessa. Sairas ei vieläkään pääse valitsemaan, mihin veroparatiisiin monikansallisen pääomasijoittajan omistama terveysfirma tulouttaa katteensa. Olemattomissa maakunnissa ei ole keskustalaisia suojavirkoja, mutta Kokoomuksen Laura Räty siirtyi Terveystalon liiketoimintajohtajaksi, Kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö siirtyi Mehiläiseen liiketoimintajohtajaksi ja Petteri Orpo siirsi kokoomuksen ja oman erityisavustajansa Joonas Turusen Mehiläisen kehityspäälliköksi.

Helsingin Sanomat on julkaissut mielenkiintoisen artikkelisarjan "SOTEn muistopuheena":

Karu raportti sote-uudistuksen valmistelun ongelmista sai opposition arvostelemaan rajusti hallitusta

HS sai haltuunsa valtio­neuvoston tilaaman selvityksen, joka antaa karun kuvan sote-uudistuksen valmistelusta – Miksi kriittisen raportin julkaisua siirrettiin vaalien yli?

Yhdestä huoneesta tuli sote-kaaoksen julma taistelu­tanner, ja nyt HS kertoo, mitä oven takana tapahtui – ”En ole koskaan nähnyt niin huonoa käytöstä”

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu