Barbaarit valtasivat Yhdysvaltojen tärkeimmän hallintorakennuksen

Armotonta menoa Capitol Hillillä.

Donald Who tietysti vain valoi bensaa kapinan liekkeihin sillä välin, kun demokraatit saivat senaatinkin enemmistön.

 

GOP:n tulevaisuus ei todellakaan näytä valoisalta.

Maanpetoksen ja kapinan uhreja on onneksi toistaiseksi vähän. Naista ammuttiin rintaan ja useita lainvalvojia on loukkaantunut.

 

Onneksi paikalla olleet lainvalvojat toimivat maltillisesti ja Washington D.C:n pormestari julisti ulkonaliikkumiskiellon alkaen 18:00 sikäläistä aikaa ja viereisistä osavaltioista saapui lisää joukkoja rauhoittamaan tilannetta.

Kuin turisteina häpäisemässä maan demokratian pyhintä paikkaa.

 

Myöhemmin keskiviikkoiltana, kahdeksan jälkeen sikäläistä aikaa, torstaina yöllä kolmen jälkeen Suomen aikaa, senaatin puheenjohtaja Mike Pence avaa tuomiten väkivallan kongressin istunnon, jossa tullaan hyväksymään presidentinvaalien tulos. Siitäkin miehestä löytyy lopulta selkärankaa!

 

Myöhemmin torstaina yöllä 03:44, Suomen aikaan 10:44 Mike Pence päätti kongressin yhteisistunnon, jossa todettiin valitsijamiesten äänien määrät ja vahvistettiin, että Joe Biden on Yhdysvaltojen uusi presidentti Kamala Harris varapresidenttinään.

 

Ari Melber käy läpi rikokset, joihin mellakoitsijat syyllistyivät. Jo kongressin rakennukseen tunkeutuminen on rikos, mutta jos samalla kantaa asetta, voi siitä saada 10 vuotta vankeutta. Washington D.C:n pormestari lupasi, että kaikki 6.1.2021 mellakoineet saatetaan vastuuseen teoistaan. Kuvamateriaalia on runsaasti, joten rikolliset kyllä saadaan kiinni.

 

Tällä kertaa Stephen Colbertin tiivistelmä illan tapahtumista ei ole oikeastaan hauska.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu