Entisen presidentin erittäin hienot kiitospäivän päivällisvieraat

Rachel Maddow on koonnut Nick Fuentesin parhaimpia TV-esiintymisiä vuosien varrelta ja kyllä ne ovatkin aikamoisia:

 

T****ia pitäisi vielä äänestää yhden kerran ja sitten Yhdysvalloissa olisi diktatuuri, eräänlainen katolinen taliban-hallinto. Naisilta vietäisiin äänioikeus, sodomia, ehkäisy ja abortti laittomaksi ja kaikkea muuta ”kivaa”.

Rachel Maddow showssa viitataan New York Timesin juttuun Trump’s Latest Dinner Guest: Nick Fuentes, White Supremacist (linkki on tilaajan lahjoittamaan artikkeliin). Uusin NYT:n juttu samasta aiheesta on Trump’s Far-right Embrace Why it’s important to know more about Nick Fuentes (jälleen lahjoitettu artikkeli).

 

Thanksgiving Day eli kiitospäivä oli jo torstaina 24. päivä, mutta tämä on vähän hitaasti etenevä uutinen. Eilen tiistaina muiden johtavien republikaanien reaktiot päivällisvieraisiin oli päivän suurimpia, jollei suurin sisäpoliittinen uutinen. Seuraavassa klipissä on kokoelma tärkeimpiä:

 

MSNBC:n aamuohjelma, Morning Joe, on hieman analyyttisempi ja klippi pidempi.

Näillä näkymin republikaanit tulevat häviämään seuraavissa vaaleissa todella paljon eikä ole odotettavissa, että T**** jotain tekemällä tai tekemättä jättämällä jotenkin hyödyttäisi republikaanista puoluetta. Tosin vaaleihin on vielä melkein kaksi vuotta, mutta toisaalta sitä enemmän pahaa T**** pystyy puolueelleen tekemään.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu