God Made Trump a Dictator – Iowan esivaalit

Sitä saa, mitä tilaa. Truth Socialiin ladattiin sunnuntai-illalla kolmeminuuttinen klippi tai kampanjavideo God made Trump. The Independent on eräs siitä osan YouTubeen ladanneista enkä ole itse sitä nähnyt, mutta eiköhän 49 sekuntia kerro sen jumalanpilkasta riittävästi:

 

Noin vuorokauden kuluttua The Lincoln Project vastasi:

 

MSNBC:n aamuohjelmasta tänään sama kommentoituna:

 

Colbertilla, Jimmyillä ja muilla Late Show -isännillä on taas herkkuja tarjolla.

 

Lisäys 18.1.2024 00:39, 6:00

NYT:ssä on artikkeli The Deification of Donald Trump Poses Some Interesting Questions (tilaajan lahjoittama linkki), jossa on taustaa ja linkki Truth Socialin jo 5.1.! julkaistuun postaukseen, jossa GOD MADE TRUMP -video, pituus 2:44, on. in artikkelissa on linkki artikkeliin Why Trump Reigns as King Cyrus, vuodelta 2018, jälleen tilaajan lahjoittama. Kyyros II eli Kyyros Suuri wikipediassa mainitsee:

Kreikkalainen filosofi Ksenofon on kirjoittanut Kyyroksen nuoruudesta fiktiivisen kertomuksen, jonka kreikankielinen nimi on Kyropaidea eli Kyyroksen kasvatus. Ksenofon kuvailee teoksessa nuoren prinssin kasvatusta. Teoksessa nuorta prinssiä opetetaan pettämään vihollisiaan ja tavoittelemaan valtaa kaikin tavoin. Kyseinen teos toimi esimerkkinä niin Aleksanteri Suurelle kuin Niccolò Machiavellinkin teokselle Ruhtinas. Esimerkkinä Kyyroksen poliittisista taidoista pidetään Vähän-Aasian kreikkalaisten kaupunkien ja Babylonian veretöntä valloitusta.

Lähes kolme kuukautta aikaisemmin minäkin muistelin Machiavellia kirjoituksessa POTUS – Prince Of The United States.

Iowan esivaalit

Niistä minun oikeastaan piti kirjoittaa, mutta huomasin YouTuben ilmoituksien joukossa tuon Lincoln Projektin ”vaalimainoksen” ja Iowasta kirjoittamisessa oli ongelmia, kuten vain reilu 14 prosentin osallistuminen ja vaikka Trump voitti selvästi, oli se huonoin tulos kai lähes vuosisataan, jos verrataan tulosta istuviin presidentteihin, kuten Trump tavallaan on. Vaalitulos ei siis merkitse juuri mitään muuta kuin tappioputken jatkumista republikaaneille.

Tarkempia tilastoja löytyy CBS:n artikkelista Iowa caucus turnout for 2024 and how it compares to previous years. Trumpia äänesti 56 000 osavaltion 752 000 rekisteröityneestä republikaanista, kun Iowan väkiluku on 3,1 miljoonaa (Wikipedia). Osallistujakatoa selittää myös alle nollan olleet lämpötilat (Fahrenheiteissa, Celsiuksina alle -18 asteen). Avoimessa lippuäänestyksessä ei ilmeisesti epäilty vilppiä vaikka lippuja kerättiin paperipusseihin ja popcorn-koreihin. Että sellaiset merkityksettömät vaalit ne olivat.

 

Jimmy Kimmel Livessä oli oma versio God Made Trump -videosta (aloitusta siirretty oikeaan kohtaan):

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu