Järkevät ja rehdit republikaanit

Tämä ABC10-kanavan video tiivistää The Lincoln Projectin tavoitteen, kitkeä trumpismi republikaanisesta puolueesta ja muut perustiedot alle kolmeen minuuttiin.

 

Sitten kolme 4 – 5 minuuttista perustajajäsenen puhetta historiallisessa Cooper Unionissa NYC:ssä, samalta podiumilta, jolta Abraham Lincoln piti historiallisen puheensa Right Makes Might sen 160-vuotispäivänä 27.2.2020. Ensin strategi Rick Wilson.

 

Sitten Jennifer Horn, entinen New Hampshiren republikaanisen puolueen puheenjohtaja.

 

Ja lopuksi Ron Steslow. Ei-upotettuna tässä videossa on koko puhe tekstinä ja projektiin liittyviä linkkejä.

 

Rick Wilson on varsin mielenkiintoinen henkilö. Hän oli 30 vuotta GOP:n päästrategeja ja tuntee sen takia sen toiminnan – hän oli rakentamassa sitä. Hän on kirjoittanut tammikuussa julkaistun kirjan Running Against the Devil: A Plot to Save America from Trump, josta tuli NYT:n bestseller. Alla olevassa 1:08:20 pitkässä haastattelussa hän kertoo värikkäästi kirjan sisällöstä. Pituuden takia ensin kuvaus.

Rick Wilson built his career as a star Republican political strategist. But following Donald Trump’s ascendancy during the 2016 campaign, the lifelong conservative became a vocal critic of the new Republican Party. His Twitter feed and columns for The Daily Beast give his followers a hilarious and refreshing take on national politics. In his new book, Running Against the Devil: A Plot to Save America from Trump, Wilson gives Left-leaning and anti-Trump voters a guidebook to win again in 2020. As a conservative strategist against Trump, Wilson critiques what he sees as Democrats’ inability to run the campaign and candidate needed to beat Trump. Wilson analyzes the damage that Trump has done and predicts the prospective damage Trump could bring in the next four years. Drawing on his plethora of political experience, Wilson exposes the tactics that brought Trump to victory in 2016—and the tactics that he will use again in 2020. Throughout Running Against the Devil, Wilson gives Democrats the tools to avoid the impending catastrophe of Trump’s 2020 victory. In this way, Wilson provides essential and much-needed advice for progressives, conservatives and civic participants to change the course of America’s future.

 

The Lincoln Project on tuottanut tiheään tahtiin vaalimainosvideoita. Viimeaikaisimmista paras voisi olla pari päivää vanha Mattis.

 

Trumpismin kakkosmiehestä, senaatin enemmistön puhemiehestä, Mitch McConnelista julkaistiin viikko sitten:

 

Muistakin trumpilaisista senaattoreista, joiden jatko on katkolla marraskuussa, on julkaistu vaalimainosvideoita, mutta etsi itse projektin kanavalta. Www-sivusto.

Uusia vaalimainosvideoita näyttää valmistuvan noin 5 kpl viikossa ja nyt niitä on valmiina noin 40 kpl. Marraskuun alkuun on 21 viikkoa, jolloin niitä olisi valmiina noin 145. Rick Wilson on nerokas vaalistrategi. Jokainen joka ei halua Trumpia kestää enää toista neljää vuotta, voi tehdä lahjoituksen, ja heitä on paljon. Youtube mittaa mainosten suosiota koko ajan ja kun aika tulee, suosituimmille ostetaan mainosaikaa TV:ssä vaa’ankieliosavaltioissa. Tietysti Youtuben kauttakin niitä voi jakaa, jos tuntee jonkun, jota tietää tietyn aiheen koskettavan tai sitten koko ystäväpiirilleen itseä koskettavan. Potentiaalia viraalisuuteen on paljon. Ja Rick on kirjoittanut ohjekirjan siitä, miten parhaiten vaalivaikutetaan Trumpin häviöön, joka alkaa olla jo kuulutettu, jos haluaa omat toimensa parhaiten optimoida.

Todellisten republikaanien kanssa demokraatit varmaan pystyvät yhdessä yhdistämään ja korjaamaan Yhdysvallat, sillä he laittavat maan edun puolueen edun edelle.

Toivotan onnea kummallekin puolueelle, sillä tehtävää on paljon, niin rikki se maa on.

 

Tämä kirjoitus päättää trilogian, jonka ensimmäinen osa oli Miten tyranni bunkkerissa voitetaan ja toinen Trumpin kaarti.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu