Kannabis tänään laillista Virginiassa ja Connecticutissa

18 osavaltiota, joissa kannabiksen viihdekäyttö on laillista, ovat tumman vihreitä.

Virginian uutiset ovat paikallisuutisia Washington Postissa ja kun WaPo oli ensimmäisenä uutisoimassa Trump Organizationin ja sen talousjohtajan saamista rikossyytteistä, N.Y. grand jury said to return criminal indictments against Trump’s company and its CFO, the first from prosecutors probing the former president’s business dealings, luin sitten paikallisuutisenkin: It’s here: Virginians prepare for legalized marijuana on Thursday.

Paikallis-TV myös tietysti kertoo aiheesta.

 

Connecticutistakin löytyi WaPosta hieman vanhempi juttu: Connecticut governor signs recreational marijuana into law. Ja paikallis-TV:

 

New Mexicossa kannabis tuli lailliseksi jo tiistaina ja New York sekä New Jersey laillistivat sen jo alkuvuodesta. Yhteensä siis viisi uutta osavaltiota tämän vuoden aikana, joista neljä itärannikolla. Länsirannikolla kannabis on ollut laillista jo pidempään ja nyt itärannikollakin leviää laillistamisaalto.

 

T****in ongelmat oikeudessa alkavat

Yrityksiä syytetään melko harvoin rikoksista Yhdysvalloissa. Sen takia tänään alkava oikeudenkäynti T****in yritystä ja sen talousjohtajaa vastaan on synnyttänyt kaikenlaista spekulaatiota. Mielenkiintoisin minun mielestäni on ollut Dan Goldmanin ajatus, että koko yritysrypäs voisi kaatua, kun pankit irtisanovat lainansa. Goldman on mm. entinen liittovaltion New Yorkin eteläisen piirin apulaissyyttäjä.

 

Aiempien konkurssiensa takia T**** ei ole ollut suosittu henkilö lainanottajana ja Deutsche Bank on ollut ainoa, joka on suostunut antamaan hänelle lainaa, henkilökohtaisella takauksella. Yhdysvalloissa puolustautuminen oikeudessa on ”haasteellista”, jos olet rahaton.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu