Kannabisteollisuudessa tarvittavien tietojen ja taitojen opiskelu on ilmaista verkossa

Tänään alkaa esimerkiksi Nebraskalaisen Doane Universityn kurssi Cannabis Cultivation and Processing. Sen nimellinen kesto on kolme viikkoa, 5 – 10 tuntia viikossa ja todistuksen hinta on 161 €, mutta osallistuminen on ilmaista.

Toinen tänään alkava kurssi on Cannabis Compliance, Testing, and Research ja se oli mainittu minulle lähetetyssä edX:n uutiskirjeessä varmaankin sen takia, että osallistuin Harvardin USA:n opioidikriisiä käsittelevälle kurssille kesäkuussa. Kolmas tänään alkava kannabiskurssi on General Overview of Cannabis and the Industry’s Outlook and Professions.

edX:ssä on tällä hetkellä 3978 kurssia, joista 3215 englanniksi, 494 espanjaksi, 95 ranskaksi, kiinaksi 82, mandariinikiinaksi 77, italiaksi 55 jne. Tietotekniikkaan tavalla tai toisella liittyviä kursseja on eniten, mutta kun mukana on yliopistoja ympäri maailman, Ruotsistakin kolme, on tarjonta laajaa.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu