Kansan vihollinen – SNL, Kannabiskriitikko saa paikan

Trump-shown uutta tuotantokautta odotellessa kelpaavat uusinnatkin lisämausteilla. The Daily Beastin (Trump Wanted His Justice Department to Stop ’SNL’ From Teasing Him) mukaan Donald Who ihan oikeasti yritti saada oikeusministeriön ja FCC:n (vastaa suunnilleen viestintävirastoa tai nykyistä Traficomia) tutkimaan SNL:ää (Saturday Nightly Live) ja muita häntä pilkanneita TV-ohjelmia. Daily Beastin juttua ei voi lukea kokonaan ilman tilausta, mutta The Hillin referaatin, Trump asked Justice to look into ’SNL’: report, voi. Saman asian ajaa myös alla oleva The Damage Reportin video.

 

Kun entinen presidentti mainitsi Late Night Show -ohjelmien juontajista Jimmy Kimmelin, piti Jimmyn tietysti vastata kohteliaisuuteen. Kohdasta 6:40 alkaen kerrotaan unelmatyöstä ja seurataan sitä hakevan haastattelua.

 

Stephen Colbert kertoo ensin NYC:n vaaleista ja ettei Bill De Blasion kanssa kannata tilata pitsaa, joten video alkaa vasta Old Wack Donaldista kertovasta osuudesta. Se on melko lyhyt, koska Stephen oli loukkantunut, kun häntä ei mainittu vaan Jimmy.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu