Koronaan lääkettä konitohtorilta

Rokotusvastaiset ovat löytäneet kaikenlaisia ”jänniä” lääkityksiä koronaan. Ivermektiinistä wikipedia sanoo: ”Ivermektiini on makrosyklinen laktoneihin kuuluva lääkeaine. Sitä käytetään niin ihmis- kuin eläinlääketieteessäkin useiden loisten kuten syyhypunkin, päätäiden, jokisokeutta aiheuttavan Onchocerca volvulus -madon ja elefanttitautia aiheuttavien sukkulamatojen häätöön.”

Eilen julkaistussa NBC:n klipissä oklahomalainen lääkäri kertoo, että hän määräsi Ivermektiiniä ihmiselle viimeksi 20 vuotta sitten ja se oli eri valmistetta kuin hevosille tarkoitettu laatu. Silti Oklahomassa ja klipin kommenttien mukaan useissa muissakin USA:n osavaltioissa omenan makuinen hevosten matolääke viedään apteekkien hyllyiltä heti, jos sitä apteekkiin satutaan saamaan.

Lääkelupaviranomainen FDA on tehostanut varoitustaan twiitillä ”You are not a horse. You are not a cow. Seriously, y’all. Stop it.” — Et ole hevonen, et ole lehmä, oikeesti kaikki! Lopettakaa se.

Sarah Cooper ei ilmeisesti ole vielä ehtinyt tehdä ohjetta ivermektiinin käyttöön, joten pitänee tyytyä hydroksiklorokiiniohjeeseen.

 

The Guardianissa on 15.7. julkaistu juttu Huge study supporting ivermectin as Covid treatment withdrawn over ethical concerns, joka selittää uskottavasti, miten väärennettyjä tuloksia sisältävä tutkimus sai useat uskomaan ivermektiinin tehoon. Suomessa Lääkärilehdessä oli 4.8.2021 aiheesta juttu otsikolla Ivermektiinin lupaukset murentuvat.

 

Lukijapalautteen vinkkaamana lisään tähän Tracy Kissin jo yli vuoden vanhan siemennestesmoothien reseptin. Ilmeisesti vasta äskettäin laatulehdet The Sun ja The Vice ovat huomanneet Tracyn kehuvan siemennesteen terveysvaikutuksia ja tehoavan myös koronaan.

 

Iltalehdessä oli alla oleva ehkä sen takia, että upottaminen onnistuu.

Tuokin jo lähes 1½ vuotta vanha.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu