Poliittisen ruumiin identiteettikriisi

Jos New York Postin pääkirjoituksessa nimitetään entistä presidenttiä huijariksi, voi sanoa, että vihdoin on myös republikaaninen puolue saanut tarpeekseen sarjakuvasankariksi itsensä samaistavasta vanhasta hullusta.

New York Post ei ole Yhdysvalloissa mikään tavallinen iltapäivälokalehti vaan Murdochin mediaimperiumin se lehti, jossa voidaan julkaista se, mitä The Wall Street Journalissa ei kehdata ja mikä on pian myös FOX Newsin yleinen kanta.

Kuva on linkki New York Postin juttuun.

 

Jos on aikaisemmin tutustunut T****in vaalihuij, ei kun vaaliliiketoimintaan, ei ole mikään uutinen, että T****in yrityksiin suurin osa hänen vaalirahastoistaan vuotaa ylisuurena laskutuksena ja muuna huonosti peiteltynä petoksena, mutta kun sen kertoo New York Post, on se samalla vahvin mahdollinen viesti, että republikaaninen puolue ei enää ole T****in puolue.

 

Identtiteettikriisi?

Juu, ei osaa päättää mikä supersankari olisi, kerää koko sarja, vain $99 kappale!

Klikkaamalla pääset ostamaan oman digitaalisen keräilykortin!

 

Stephen Colbert oli tietysti taas innoissaan.

 

YLE ei ole tehnyt aiheesta ainakaan erillistä juttua ja Hesarikin vähättelee otsikolla Donald Trumpin ”merkittävälle ilmoitukselle” naureskellaan somessa – poseeraa supermiehenä keräilykorteissa.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu