Putin Huilo, Pravda Brewery, Lviv, Ukraina

Putin Huilo -oluen/polttopullon etiketti.

Putin Huilo (Putin molopää) on 8-prosenttinen belgialaistyyppinen vahva ”Golden Ale” olut. Venäläisten hyökättyä Ukrainaan 24.2.2022 on samoihin pulloihin sekoitettu ns. molotovin koktaileja. Panimon asennetta kuvaa untappd-sivustolta löytyvä kuva:

 

Yle julkaisi eilen jutun Ukrainassa on enemmän sotaan lähtijöitä kuin aseita – 23-vuotias Andrei: ”Kukaan ei ole tuntenut pelkoa, kun Venäjä alkoi tappaa naisia ja lapsia”, jossa mainitaan  Putin Huilo ja Pravda Brewery. Olut/polttopulloista on kaksikin kuvaa ja jälkimmäisessä kuvateksti ”Polttopullon etikettiin on kirjoitettu Ukrainassa suosittu solvaus presidentti Putinista. Kuva: Antti Kuronen / Yle”

Putin Huiloa voi yrittää ostaa harkovalaisen beerfreak.org-sivuston kautta, mutta toistaiseksi se on loppu varastosta ja ulkomaan viennistä Payment & Delivery -sivulla ei mainita mitään. Toivottavasti molemmat puutteet korjaantuvat pian. Uskoisin tuotteella olevan menekkiä laajemmaltikin.

Kun Putin Huilo julkistettiin 25.3.2015, oli etiketissä teksti: ”Putin Huilo – this has become a popular nickname of the president of Russia. Unlike Hitler and others dictators, whose imperial ambitions also led to the deaths of innocent people, Huilo is not just a crazy fanatic. He is a Russian billionaire. Putin is not a tsar. In 2014, Russia annexed Crimea and occupied parts of Ukraine. This violated the world order established after World War II and set off the expansion of the Russian territorial ambition in peaceful Europe. Putin Huilo is an international chant first performed during a common march by FC “Metalist” and FC “Shakhtar” in March 30, 2014.”

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu