Putin’s Road to War – Putinin tie sotaan, PBS Frontline -dokumentti Yle Areenassa

Alla oleva trailer julkaistiin 9.3. ja sen ensimmäiseksi naulatussa kommentissa väitetään, että koko dokumentti olisi myös Youtubessa, mutta se on ”geoblockattu” eikä näy esim. Suomessa, paitsi sopivalla vpn-palvelulla.

 

Sen sijaan se löytyy vielä pari vuotta Yle Areenasta, jossa se julkaistiin eilen ja näytetään ensimmäistä kertaa antenniverkossa huomenna.

Putinin tie sotaan

52 min Sisältää väkivaltaaVoi aiheuttaa ahdistustaSallittu yli 12-vuotiaille

Vladimir Putinin KGB-agentin ura loppui Neuvostoliiton hajoamiseen. Hän löysin nopeasti uuden tien: ensin byrokraatiksi, sitten presidentti Boris Jeltsinin pääministeriksi ja lopulta Venäjän presidentiksi, joka keskitti kaiken vallan itselleen. Putin piti länsimaita heikkoina, sai Donald Trumpin tuen. Mutta mikä sai hänet hyökkäämään Ukrainaan ja aloittamaan sodan Euroopassa?

 

Frontlinen Youtube-sivustolla on kuitenkin katsottavissa ilman rajoituksia dokumentin materiaalina käytettyjä haastatteluja kokonaisuudessaan. Esimerkiksi Susan Glasserin, The New Yorker -lehden kolumnistin  ja  yksi kirjan Kremlin Rising kirjoittajista, haastattelu on 55 minuuttia pitkä eli pidempi kuin itse dokumentti.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu