Pysähtyykö maailma Kiinan käskyllä

Tekniikan kehityksen kärkeä on jo pitkään esitelty Barcelonassa järjestettävässä Mobile World Congressissa. On niitä muitakin tärkeitä messuja, mutta ei yhtä keskeisiä eikä niitä ole vielä ehditty perua, kuten 24. – 27. järjestyksi aiottua MWC 2020:sta, The world’s biggest phone show has been canceled due to coronavirus concerns

Suomen näkökulmasta tärkeä oli eilinen Nokian ilmoitus Nokia cancels participation at MWC 2020 in Barcelona. Tietysti käytännössä kaikki muutkin isot ja tärkeät firmat tekivät samoin.

Ei se nyt mikään suuri salaisuus ole ollut pitkään aikaan, että yksinkertaistaen maailmassa on yksi tehdas ja sen nimi on Kiina. Jos se suljetaan, tulee toimitusvaikeuksia tai mitä tahansa, se kyllä huomataan.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu