Rokotuksesta mari-sätkä

Unrolled joint, Erik Fenderson at Swedish Wikipedia, Public domain, via Wikimedia Commons

Yhdysvalloissa koronarokotustahti on huolestuttavasti hidastunut ja sen takia rokotuksen ottaneille tarjotaan kaikenlaista yllykettä. Uusin on Washingtonin osavaltion tarjous ilmaisesta marihuana-sätkästä. Promootion nimi on ”joints for jabs”, se alkaa heti ja jatkuu heinäkuun 12. päivään asti. Samaa on tarjonnut jo aikaisemmin Arizonan osavaltio ja Washingtonissa on jo aikaisemmin saanut ilmaisen oluen, viinin tai cocktailin rokotustodistuksen esittämällä. Ilmaista kaljaa on saanut muuallakin ja New Yorkin sekä Ohion osavaltioissa on voinut osallistua arvontoihin, joissa on voinut voittaa ilmaisen koulutuksen korkeakoulussa. Joissakin osavaltioissa arvalla on voinut voittaa jopa miljoonan tai enemmän.

Mutta. Washingtonissa jokainen rokotettu saa nyt ilmaisen mari-sätkän. Arizonassa kannabiksen tosin on voinut myös valita syötävässä muodossa (jonkinlainen makeinen ilmeisesti).

The New York Times, Washington State allows for free marijuana joints with Covid-19 vaccine.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu