T****in korttitalo luhistuu kuin hidastetussa elokuvassa

Moukariniskuksi kuvailtu tuomarin päätös New Yorkin osavaltion petosjutussa lopettaa Trump Organization -yritysryppään liiketoiminta voi jättää T****in täysin rahattomaksi, mutta välitön vaikutus on se, että hän menettää liiketoimiensa hallinnan, omaisuus myydään ja vasta sen jälkeen tiedetään jääkö mitään jäljelle, kun on maksettu velat ja vähintään 250 miljoonan seuraamusmaksu. T****illa on vielä ”vaalirahastonsa”, mutta niiden rahojen käyttö on rajoitettua.

Kun fantasiamaailmaan perustuva rakennelma alkaa kaatua, se romahtaa täydellisesti ja aivan kuin odottamatta. T****in ja MAGA-republikaanien hyökkäykset Yhdysvaltojen asevoimia ja jopa perustuslakia vastaan olivat vielä pari päivää sitten ihan normaaleja eivätkä jyrkästi tuomittavia tekoja. Poliittiset seuraukset tulevat olemaan järisyttäviä. Koskaan aikaisemmin ei ole tapahtunut mitään vastaavaa. Omaisuutensa rikollisesti luonut huijari valitaan presidentiksi, hän yrittää vallankaappausta ja saa jatkaa toimintaansa, kunnes tulee isku ja kaikki romahtaa kuin hidastetussa tosi-TV-sarjassa.

 

Hesarissa toistaiseksi ainoa juttu on ollut Tuomari: Trump on syyllistynyt petokseen, julkaistu 27.9. 1:36 | Päivitetty 27.9. 2:30, kirjoittanut Siiri Siikarla, STT. Yle ei näytä uutisoineen  sitä mitenkään. The New York Timesin Maggie Haberman on jo pitkään ja perusteellisesti seurannut T****in edesottamuksia ja hän muistaa jopa vuoden 2006 aikaisia tapahtumia jutussaan Ruling Against Trump Cuts to the Heart of His Identity:

In a 2006 lawsuit that Mr. Trump filed against the journalist Timothy O’Brien, the author of the book “TrumpNation: The Art of Being The Donald,” which estimated that Mr. Trump’s net worth was no greater than $250 million, the future president sat for a deposition and made a surprising statement about how he calculates the value of his holdings.

“My net worth fluctuates, and it goes up and down with the markets and with attitudes and with feelings, even my own feelings, but I try,” Mr. Trump said.

Bing Translator:

Vuoden 2006 oikeusjutussa, jonka Trump nosti toimittajaa Timothy O’Brienia vastaan, kirjan ”TrumpNation: The Art of Being The Donald” kirjoittajaa vastaan, jossa arvioitiin, että Trumpin nettovarallisuus ei ollut suurempi kuin 250 miljoonaa dollaria, tuleva presidentti istui talletuksessa ja antoi yllättävän lausunnon siitä, kuinka hän laskee omistustensa arvon.

”Nettovarallisuuteni vaihtelee, ja se menee ylös ja alas markkinoiden, asenteiden ja tunteiden, jopa omien tunteideni mukaan, mutta yritän”, Trump sanoi.

T****in entisen lakimiehen, ”fikserin”, Michael Cohenin mielestä 250 miljoonan dollarin seuraamusmaksu on alin lähtötaso ja voi nousta jopa 600 miljoonaan.

 

Parhaiten korttitalon luhistumisen alkua on voinut seurata uutiskanavilta, kuten CNN ja MSNBC.

 

Lisäys: Milleyn saamasta tappouhkauksesta Hesari ehti julkaisemaan sillä aikaa, kun minä kirjoitin. Yhdysvaltain ase­voimien komentaja Trumpin kuolema-kommentista: ”Ryhdyn tarvittaviin toimiin”. Häkki tuosta taitaa T****ille heilahtaa. Milley on todistajana jossain T****in oikeusjutussa ja todistajan uhkailu silloin, kun on takuuta vastaan vapaalla, on sen luokan rikos, että vaihtoehtoja ei ole.

Tämä ei taida jäädä ainoaksi lisäykseksi, kun korttitalo luhistuu..

 

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu