Trump on huolestunut vessoista ja meikkaa

Trumpin oranssin värin salaisuus.

Dotard Trump puhuu selvästi ja suppealla sanavarastolla, eräänlaista selkokieltä. Joskus kuitenkin tulee epäilys omaan ymmärrykseen ja kielitaitoon. Sanoiko hän tosiaan, mitä luulen.

 

Tuo tapahtui jo perjantaina ja kyllä muutkin kuulivat ihan saman. Alla CNN:n Anderson Cooper

 

Mutta eihän tuossa ole varsinaisesti mitään uutta. Sitä on jatkunut jo pitkään. Seuraavassa kokoelmassa on myös Trumpin kehu Suomelle, jossa presidentti Niinistön mukaan osataan hoitaa metsiä oikein haravoimalla tunnollisesti niiden lattiat. Somessa tietysti vastattiin, että nykyään täällä imuroidaan metsien lattiat.

 

P.S.

Tuntien Trumpin, tuo vessa-juttu saattaa vielä jatkua, kuten syyskuinen ”Sharpie-gate”.

 

P.P.S.

Trumpin oranssi väri on vihdoinkin selvinnyt. Se on Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer, väri BHCo6 (Orange). Tieto löytyi alunperin WP:n artikkelista How two housekeepers took on the president — and revealed that his company employed undocumented immigrants (julkaistu 4.12.) sekä videolta:

Artikkeli myös paljasti muitakin outoja tapoja ja mieltymyksiä. Miksi Trumpin bokserit pitää silittää?

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu