Trump tietää avaruusolennoista väittää israelilainen professori ja kenraali evp.

Haim Eshed, entinen Israelin puolustusministeriön avaruusjohtokunnan johtaja, kertoi perjantaina Yediot Aharonot -lehdessä hepreaksi julkaistussa haastattelussa, että UFOt ovat pyytäneet ettei heidän läsnäolostaan täällä vielä kerrottaisi, ihmiskunta ei ole siihen vielä valmis. Kun osa siitä julkaistiin tiistaina englanniksi Jerusalem Postissa, sai se laajempaa huomiota.

NBC Newsin keskiviikkoisella uutisklipillä aihetta käsitellään alusta kohtaan 2:25 asti.

Avaruusolennot ovat linnunradan liitosta ja kiinnostuneita ihmiskunnasta. Eshedin mukaan Yhdysvallat on tehnyt heidän kanssaan sopimuksen, jossa sovittiin myös marsin maanalaisesta tukikohdasta, jossa on myös amerikkalaisia astronautteja. Presidentti Donald T**** tietää asiasta ja on melkein paljastanut sen. Aiheesta lisää:

 

Toukokuun 15. päivä T**** esitteli Yhdysvaltojen avaruusjoukkojen lipun.

Avaruusjoukot oli perustettu jo puoli vuotta aikaisemmin. NBC Newsin artikkeli aiheesta Trump unveils Space Force flag at ceremony, says space is ’the future’, Hesarin artikkeli 9.8.2018: Yhdysvallat haluaa perustaa ”avaruusvoimat” – Varapresidentti Pence: Viemme vapautta uudelle rajaseudulle, YLE : Trumpin hanke Yhdysvaltain omista avaruusjoukoista etenee – uusi puolustushaara olisi tasavertainen ilmavoimien kanssa.

 

Lisätodisteita avaruusolennoista on löytynyt arvoituksellisten monoliittien muodossa, joista ensimmäinen löytyi Utahista. The Guardian kirjoitti asiasta 24.11. otsikolla Helicopter pilot finds ’strange’ monolith in remote part of Utah. The Sunin tuoreelle (9.12.) klipille on koottu useita viimeaikoina löytyneitä monoliitteja.

 

Niistä tulee tietysti mieleen Kubrikin klassikkoelokuva.

 

Lisäys 10.12. 17:15
Monoliitti myös Savonlinnassa, neiti Susi arvioi

IS: Mystinen monoliitti ilmestyi nyt Savonlinnaan

Lisäys 11.12.

Olisi pitänyt arvata, että myös Stephen Colbert tarttuu näin herkulliseen uutiseen.

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu