Trumpin lähtölaskenta alkoi

Washington Post: Amid Trump’s meltdown at Pelosi, Gordon Sondland’s testimony … Huomaa häpeästä alaskäännetyt katseet Trumpista oikealle.

Kurdien pettäminen sai keskiviikkona Yhdysvaltain kongressin murskatuomion 354-60 ja sen jälkeen Trump sai hermoromahduksen (meltdown) tapaamisessa kongressin ja senaatin edustajien kanssa. Suuri osa demokraateista poistui tapaamisesta ennen sen loppua ja antoivat seuraavan lausunnon valkoisen talon pihalla.

 

Torstaina valkoisen talon kansliapäällikkö Mick Mulvaney päästi suustaan itseään isomman sammakon tai myönsi Ukrainan kautta vaalivaikuttamisen.

 

Lopullinen isku oli kuitenkin perjantaina Washington Postissa julkaistu senaatin republikaanijohtajan Mitch McConnelin mielipidekirjoitus Withdrawing from Syria is a grave mistake.

 

Syyrialla ja virkarikossyytteellä ei sinänsä ole mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta nyt on nähty, että kaikki demokraatit ja 2/3 republikaaneista kongressissa ja republikaanijohtaja senaatissa ovat Trumpin toimia vastaan. Nixon erosi, kun senaatin republikaanijohtaja kertoi hänelle, että republikaanit äänestäisivät virkarikossyytteen läpimenon puolesta.

 

Kuinkahan kauan Trumpin amok-juoksu vielä jatkuu?

 

Lisäys 20.10. 9:30

Vyöry alkaa. Amiraali William H. McRavenin mielipidekirjoitus The New York Timesissa Our Republic Is Under Attack From the President.

Lisäksi peruutettu G7-kokous Trumpin lutikoiden vaivaamassa Floridan Doral golf-keskuksessa aiheutti riemua tiedotusvälimeissä.

 

16:25

Ja jatkuu. WP:n analyysi Trump’s season of weakness: A president who prizes strength enters key stretch in a fragile state käy läpi kaikki viimeisimmät. Niinistöllä on sentään Lennu.

iltalehti.fi Lennu Mäntyniemessä joulukuussa 2016. HEIKKI SAUKKOMAA

Viikko myöhemmin

Trumpin täydellinen puolustus virkarikokseen

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu