Valkoinen talo on vaarallinen työpaikka – Turvallisuusjohtajan oikea jalka amputoitiin

Bloombergin kirjoitti maanantai-iltana (14.12.) otsikolla White House Official Recovers From Severe Covid-19, Friend Says Valkoisen talon turvallisuusjohtajasta, Crede Baileystä, joka oli sairaalassa kolme kuukautta sairastuttuaan syyskuussa Covid-19-tautiin. Häneltä amputoitiin vasemman jalan isovarvas ja oikea jalka polven alapuolelta. Tällä hetkellä hän on kuntoutuskeskuksessa ja saa jalkaproteesin lähikuukausina.

Tänään (16.12.) Jennifer Jacobs oli Chris Hayesin haastateltavana.

MSNBC:n keräämällä 53:n Covid-19-tautiin sairastuneiden listalla kaikki eivät ole töissä Valkoisessa talossa, kuten esimerkiksi Rudy Giuliani, mutta heillä on kiinteät yhteydet sinne ja varmaankin vierailevat siellä usein.

 

Ulkoministeri Mike Pompeo oli kutsunut yli 900 ulkomailla palvelevien diplomaattien perheenjäsentä tiistaina (15.12.) pidettyihin pikkujouluihin. Vain pieni osa osallistui. Tilaisuudessa piti käyttää maskia, mutta ne tietysti otettiin pois syömisen ja juomisen aikana. Asiasta kertoi Washington Post: Hundreds of invitees skip Mike Pompeo’s indoor holiday party at State Department.

 

 

Myös presidentti T**** on epäsuosiossa. Hänen ilmeiseen suunnitelmaansa muuttaa pysyvästi Floridaan Mar-a-Lagoon vihamielisesti suhtautuvat naapurit ovat lähettäneet vaatimuskirjeen Palm Beachin kaupungille ja liittovaltion salaiselle palvelulle. Aiheena on Mar-a-Lagon rakennuslupasopimukseen kirjattu käyttötarkoituksen muutos yksityiseksi kerhoksi yksityisasunnosta ja siihen kirjattu rajoitus, että kerhon jäsenet saavat yöpyä siellä vain 21 yötä vuodessa ja korkeintaan 7 yötä perättäin. Mar-a-Lagoa ei siis voi enää käyttää asuntona vaikka omistaisi sen. Salainen palvelu liittyy asiaan siten, että se huolehtii myös entisten presidenttien turvallisuudesta ja jossakin sen työntekijöiden pitää yöpyä. Asiasta kirjoitti jälleen Washington Post: Mar-a-Lago neighbors to Trump: Spend your post-presidency elsewhere.

 

 

Puheessa T**** tuottaa vaikeuksia. Sen takia Stephen Colbertin muistaakseni alkusyksyllä ehdottama Donald Who on varsin hyvä. Jälleen Washington Postin Margaret Sullivan kirjoittaa otsikolla Journalists, it’s time for a cold-turkey breakup with T**** ohjeita riippuvuuden katkaisemiseen. Cold turkey, kylmä kalkkuna, tarkoittaa lopettamista kerralla, seinään. Minä taidan kuitenkin vielä tasoitella, mutta välttelen laatoittamista.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu