Virkarikoskuulemisten huippukohdat 15.11.

David Holmes vahvisti Bill Taylorin keskiviikkoisen lausunnon Sondlandin ja Trumpin välisestä puhelusta 26.7. suljetussa kuulemisessa. CNN sai haltuunsa avauspuheenvuoron, joka on kännykällä kuvattuna täällä. Mielenkiintoisin kohta on sivun 6 lopusta sivun 7 alkuun.

 

Marie Yovanovitchin julkinen kuuleminen oli asiasisällöltään aika mitätön. Hän ei ollut enää Ukrainassa suurlähettiläänä Trumpin ja Zelenskyn toisen puhelun aikaan. Jää vain kysymys, pitikö hänet raivata tieltä, jotta Guiliani kelmeineen pääsisi vapaammin hääräilemään.  Kuulemisen alkupuolella republikaanien Nunes lukee ensimmäisen puhelun, jossa Trump onnittelee Zelenskyä vaalien voitosta. Sekin oli hyvin mielenkiinnoton. Sitten Trump yllättää twiitillään Yovanovitchista, jonka puheenjohtaja Schiff lukee kuulemisen aikana. Sanamuodot ovat lieviä, mutta todistajan pelottelulta se näyttää ja haisee eli on todistajan pelottelua.

 

Trump ensin, sitten Venäjä ja vasta kolmantena Amerikka ja liittolaiset

Sitähän se on ollut koko ajan. Virtahepo vai elefantti olohuoneessa. Perustuslaissa virkarikoksen toinen nimetty rikos on maanpetos, treason.

 

Tuomarinimitykset

https://www.youtube.com/watch?v=dXyds_jalBU

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu