Populismi uhkaa meitä kaikkia niin oikealta kuin vasemmalta

Puoli vuotta sitten vaalien alla Perussuomalainen puolue julkaisi liudan mainoksia, joissa maalattiin Euroopan Unioni elimeksi joka poistaa meidän mahdollisuutemme elää elämää niin kuin tahdomme. Videoissa viitattiin siihen kuinka ‘liittovaltio’ kieltäisi muun muassa saunan lämmityksen, maksaisi kreikan velat kieltämällä saunapalvikinkun. Perussuomalaisten mukaan turvallisuutta lisäävät lait, kuten paloturvallisuusriskiä lieventävä kahvinkeittimien itsestään sammumminen haittaisi merkittävästi elämäämme. Ei tarvitse olla rakettitieteilijä tajutakseen, että EU ei aio kieltää saunan lämmitystä, aiheuta merkittävää haittaa elämäämme tekemällä kahvin pohjaan polttamisesta vaikeampaa, eikä varsinkaan maksa yhdenkään valtion velkoja saunapalvikinkulla.

 

Vasemmistolaiset poliittiset puolueet kuten Vihreät ja Vasemmistoliitto taas kannustavat nuoria ‘ilmastolakkoilemaan’. Ilmastolakkoilun pääasiallisena ajatuksena on se, että jos ilmastonmuutosta ei saada pysähtymään on täysin turhaa käydä koulua ja panostaa tulevaisuuteen. Yhteiskuntaamme on syntynyt poliittinen liike, joka kannustaa nuoria olemaan poissa koulusta, sen sijaan että oltaisiin siellä koulussa oppimassa kuinka ilmasto todella pelastetaan. Pahimpana ilmiönä tässä on, että koulut eivät sanktioi tätä koulusta poissaoloa, eli nuoret voivat jättää koulussa käymisen pois ‘ilmaston nimissä’.

 

Tässä blogissa on listattu vain pari esimerkkiä siitä, kuinka yhteiskuntaamme uhataan kaikenlaisilla valheilla, sekä haitallisilla liikkeillä. Vastauksena yhteiskunnallisiin ongelmiin luodaan vain lisää ongelmia, ja loppujen lopuksi joudutaan siihen tilanteeseen ettei järki ja totuus enää päde, vaan tehdään politiikkaa vain ja ainoastaan paniikkia lietsomalla, eikä oikeita ratkaisuja esittämällä.

RobertJohnSkinner

Vankka Kokoomuslainen jo vuodesta 2017! Puolustamassa yksilönvapautta, järjen käyttöä sekä vastustamassa idiotismia jokaisesta ilmansuunnasta poliittisella kartalla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu