Lisää kaupunkia Tampereelle!

Tampere kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Lisää ihmisiä muuttaa kaupunkiin ja asuntojen kysyntä lisää asumisen kustannuksia. Tämän vuoksi asuntoja täytyy rakentaa lisää, jotta tarjonta kohtaa kysynnän ja hinnat voidaan pitää kohtuullisina.
Minulle on tärkeää, että Tamperetta rakennetaan meille kaikille. Asuinalueiden eriytyminen hyvin toimeentulevien ja vähävaraisten alueiksi ei ole kenenkään etu. Hyvälle asuinalueelle kuuluu erilaisia ihmisiä eri taustoista.
Kohtuuhintainen asuminen on mitä parhainta sosiaalipolitiikkaa. Se edistää kaupunkimme elävyyttä, turvallisuutta ja monimuotoisuutta.
Tampere tunnetaan Suomen opiskelijaystävällisimpänä kaupunkina. Yksi oleellisimmista asioista opiskelijan näkökulmasta on asuminen. Opiskelijaelämää eletään usein niukalla budjetilla ja asuminen on opiskelijan suurin kuukausittainen kuluerä. Tampere tarvitsee lisää opiskelija-asuntoja. Esimerkiksi Ranta-Tampellan alue on erinomainen kohde lähellä keskustaa. Aivan kuten opiskelija-asuntojen kuuluukin.
Saa tehdä! Mitä mieltä sä oot? 👇
RoopeTukia
Kokoomus Tampere
Ehdolla kuntavaaleissa

Sinivihreä liberaali, joka uskoo vapauteen ja vastuuseen. Ihmisyys ja inhimillisyys ovat arvojeni ydin. Elämää monesta näkökulmasta nähneenä minulla on selkeä visio mahdollisuuksien Suomesta, jossa jokainen yksilö voi tavoitella unelmiaan. Ehdolla kuntavaaleissa Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu