Meillä ei ole varaa menetettyyn sukupolveen

Nuorten tyytyväisyys elämäänsä on kaikkien aikojen matalimmalla tasolla, uutisoi HS.

Nuorten hyvinvointia koettelee erityisesti poikkeusolot. Rajoitustoimet ovat vaikuttaneet rajusti mm. harrastustoimintaan, kaverisuhteisiin sekä kasvatukseen ja koulutukseen.

Nuoruutta ei voi elää etänä. Penkkarit on peruttu, ikimuistoiset nuoruuden hetket jäävät kokematta ja yhteisöllisyys on erittäin rajattua.

Olen huolissani nuorten tulevaisuudesta. Terveyden ja turvallisuuden vuoksi elämän rajoittaminen on toki ollut myös perusteltua. Samalla on kuitenkin huomioitava, että harrastusten lopettaminen ja liikuntatilojen kiinnipitäminen eivät ole kenties olleet oikeansuhtaisia toimia koronan leviämisen ehkäisyssä. Jatkossa koronatoimien oikeasuhtaisuutta on katsottava vahvemmin lasten ja nuorten hyvinvointi edellä.

Korona on samalla lisännyt nuorten mielenterveysongelmia. Hoidon tarpeen lisääntyessä tärkeintä on panostaa nopeasti saataviin matalan kynnyksen palveluihin. Tehdään terapiatakuusta totta!

Olen ehdolla kuntavaaleissa Tampereella kokoomuksen listalta. Käytä ääntäsi ja vaikuta.

RoopeTukia
Kokoomus Tampere

Sinivihreä liberaali, joka uskoo vapauteen ja vastuuseen. Ihmisyys ja inhimillisyys ovat arvojeni ydin. Elämää monesta näkökulmasta nähneenä minulla on selkeä visio mahdollisuuksien Suomesta, jossa jokainen yksilö voi tavoitella unelmiaan. Ehdolla kuntavaaleissa Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu