Tammelaan kansainvälisen tason stadion!

Jalkapallo on henki ja elämä. Siksi tämä uutinen Tammelan stadionin laajennuksesta lämmittää suuresti! Urheilun Tampere tarvitsee kunnolliset puitteet.
🏆 Kansainväliset urheilutapahtumat tuovat lisää elämää ja matkailutuloja Tampereelle. Tällä on suuri merkitys alueen yrityselämän ja työpaikkojen näkökulmasta.
⚽️ Urheilun suurtapahtumat pitää tuoda sinne missä ihmiset ovat. Harvassa kaupungissa voi sanoa, että urheilun huipputapahtumat ovat omalla takapihalla. Meillä voi!
🥅 Sisäliikuntapaikkoja on oltava tarpeeksi. Etenkin koronan aikana lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet ovat heikentyneet ja jopa lakanneet. Tulevalla valtuustokaudella ruohonjuuritason harrastamista täytyy tukea vahvasti. Lasten ja nuorten harrastuksilla on merkittävä vaikutus mm. syrjäytymisen ehkäisyyn ja sosiaalisten taitojen kehittymiseen.
Olen ylpeä Tampereen halusta investoida urheiluun ja kaupunkimme vetovoimaan. Olemmehan Suomen ykköskaupunki.
Mitä mieltä sinä olet? Kommentoi!
RoopeTukia
Kokoomus Tampere
Ehdolla kuntavaaleissa

Sinivihreä liberaali, joka uskoo vapauteen ja vastuuseen. Ihmisyys ja inhimillisyys ovat arvojeni ydin. Elämää monesta näkökulmasta nähneenä minulla on selkeä visio mahdollisuuksien Suomesta, jossa jokainen yksilö voi tavoitella unelmiaan. Ehdolla kuntavaaleissa Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu