Puolueiden maahanmuuttopoliittiset ohjelmat julki!

 

Puoleiden(*) tulisi vihdoinkin julkistaa omat maahanmuuttopoliittiset ohjelmansa eikä antaa eri ääriryhmien mellastaa ja pitää keskustelualoitetta itsellään.  Ohessa oma esimerkkipohjani malliksi:

1. Maahantulijoiden tulee noudattaa länsimaisia perusarvoja: ihmisoikeudet, demokratia ja tasa-arvo

2. Turvapaikanhakijoiden aiheuttamat kustannukset tulee selvittää

3. Yhteiskunnan ei saa antaa jakautua etnisiin tai uskonnollisiin rinnakkaisyhteiskuntiin

4. Etninen tausta mainittava rikosuutisoinnissa mikäli tekijää ei ole vielä tavoitettu. Rikostilastojen etninen jakauma julkistettava. Vakaviin rikoksiin syyllistyneet karkoitettava.

Esimerkissäni on lueteltuna maahanmuuton keskeiset kipukohdat. Meidän tulee unohtaa turha hienotunteisuus ja tarttua rapakasti juuri niihin kysymyksiin jotka kansalaisten mieliä eniten hiertävät.

Me suomalaiset olemme korkeasti koulutettuja, avoimia ja sivistyneitä. Emme ole rasisteja; (Opillinen) Rasismi on maassamme aivan marginaalinen ilmiö. Meillä on siis kaikki mahdollisuudet ja eväät rakentavaan maahanmuutto- ja pakolaiskeskusteluun. Mitään pelättävää ei siis ole; Asiat vain raakasti halki poikki ja pinoon! Ja sitten seuraavan ongelman kimppuun. Ei toisteta ruotsaisten tekemää virhettä vaikenemalla maahanmuutto-ongelmista. 

Puolueet herätkää ja luottakaa meihin, omiin kansalaisiinne!

 

((*) vain Perussuomalaisilla on maahanmuuttopoliittinen ohjelma)

rutanen1965
Sitoutumaton Oulu

DI/ohjelmoija.

Olen Talousdemokratia ry:n hallituksen jäsen. Kannatan valtiopainotteista sekataloutta sekä euroalueen hallittua purkamista.

"Valtioraha on kansantalouden tärkein työkalu"

MMT-infoa: www.modernmonetarytheory.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu