Maltillinen enemmistömme ja maahanmuuttoälämölö

 

"Maailmaahalaavia" äärisuvaitsevaisia ja opillisia rasisteja on kumpaakin ryhmää väestöstämme arviolta noin 5-10%. Maltillinen enemmistömme on siis päätähuimaava n. 80-90%! 

Kummmallakin ääriporukalla on oma ideologinen agendansa ja he peittävät faktat alleen möhyämisellään. 

Voisin olla vihainen tästä mamu-keskustelun surkeudesta mutta en pysty, sillä minua itkettää koko tilanne niin paljon.

Huvittavin porukka on SVL:n n. 80 jäsenen ryhmä, johon ainoa oikea suhtautumistapa on aktiivinen unohtaminen. Ääri-oikeistoporukat ovat säälittättviä reppanoita, joita ei millään tavalla voi ottaa vakavasti. Edellinen täsmää myös heitä vastustaviin "antifasistiteihin" Molemmat porukat ovat lukumäärältään samankokoisia marginaaliryhmiä, jotka voi huoletta jättää huomiotta.

Vastuu mamu-keskustelun normalisoimisesta lankeaa siis kokonaisuudessaan äärisuvaitsevaistolle, jonka on lopetettava möyhyämisensä. Heidän pitämänsä älämölön aiheuttama mielipiteiden polarisoituminen aiheuttaa valtavaa vahinkoa turvapaikanhakijoden asemalle maassamme.

Äärisuvaitsevaisto antakaa meille, suurelle maltilliselle enemmistölle "työrauha", niin jo asiat alkavat lutviutua ja setviytyä! 

Pitäkää vaikka puolen vuoden älämölöpaussi, niin tulette näkemään huiman parannuksen turvapaikanhakijoiden asemassa maassamme, sekä yleisessä keskusteluilmapiirissämme!

Pliis, siis ihan oikeesti! 

 

————-

Muutama pakolaiskannaotto sekaan:

Massiiviset väestönsiirrot ovat aina ongelmallisia, ne pitäisi aina kaikin keinoin pyrkiä estämään.

Pakolaisten hoitaminen on oireiden hoitoa; Ongelmat pitäisi ratkaista lähtömaissa ja pääosa avustusresursseista keskittää sinne, aivan kuten englantilainen kehityspolitiikan asiantuntija professori Paul Collier on ehdottanut (http://www.hs.fi/ulkomaat/a1433480590053).

Oikeasti hädänalaisia on aina autettava.

Turvapaikkahakemukset on käsiteltävä nopeasti ja asiattomat hakija palautettava välittömästi.

Suurin osa aikuisista turvapaikanhakijoista tulee jäämään pysyvästi työelämän ulkopuolelle. Tästä aiheutuvat yhteiskunnalliset kulut on selvitettävä.

Turvapaikanhakijoissa on oletettavasti saman verran rasisteja ja rikollisia kuin täällä jo paikanpäällä olevissa. Näissä voimasuhteissa ei siis ole odotettavissa mitään muutoksia.

Kaikille turvapaikanhakijoille on nopeasti annettava työluvat. Ylipäänsä kaikki hakijat pitää sijoittaa välittömästi johonkin järjelliseen toimeen tai tehtävään esim: opiskelemaan, urehiluseuroihin, bändeihin, harrastuksiin etc. Jo parin vuoden makoilu turvapaikkakeskuksessa tekee kenestä tahansa lopullisesti työkyvyttömän (http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111094-vaite-suomeen-tulevien-turvapaika…).

Turvapaikanhakijoiden hoitamisesta on tehtävä yksi hallituksen kärkihankkeista, sillä asian onnistuneesta hoidosta saadut säästöt ovat huimaavia.

—————

Terminologiaa:

Äärisuvaitsevainen: omaa ideologisen agendan, ei näe maahanmuutossa mitään ongelmia, mahdollisesti kulttuurirelativisti.

Ääri-äärisuvaitsevainen: kaikki edelliset + avaisi kaikki rajat avoimiksi, mahdollisesti anarkisti.

rutanen1965
Sitoutumaton Oulu

DI/ohjelmoija.

Olen Talousdemokratia ry:n hallituksen jäsen. Kannatan valtiopainotteista sekataloutta sekä euroalueen hallittua purkamista.

"Valtioraha on kansantalouden tärkein työkalu"

MMT-infoa: www.modernmonetarytheory.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu