Vaalikeskustelut ovat suurelta osin fuulaa, eivätkä kansanedustajaehdokkaat uskalla puhua oikeista asioista.

  • Väitän ettei vaalitenteissä puhuta asiaa, vaan nostetaan esiin vain ”turvallisia kysymyksiä”.
  • Väitän edelleen, etteivät kansanedustajaehdokkaat uskalla edes puhua määrätyistä tärkeistä asioista, joita puoluejohto ei ole etukäteen linjannut. Varsinkin kansanedustajat ja puolueiden kellokkaat eivät puhu ’aroista asioista’, koska pelkäävät etteivät saa sen jälkeen puoluetukirahoista penniäkään. Puhutaan vain ”vaaliteemoista”, teemoista, jotka ovat fuulaa tai ”turvallisia”.Yksi tällainen ”vaaliteema” joka on täyttä fuulaa on valtion velkaantuminen, jolla pelotellaan ”…että joudutaan Kreikan ja Italian tielle…” tms.
    ________________________

”Työeläkejärjestelmän sijoitusvarojen yhteenlaskettu määrä vuoden 2022 lopussa oli 238 miljardia euroa. Varat kasvoivat viimeisen vuosineljänneksen aikana yhdellä miljardilla eurolla.
Yksityisalojen sijoitusvarojen osuus oli 150 miljardia euroa ja julkisalojen sijoitusvarojen osuus 88 miljardia euroa.”

 

Kun näitäkin rahoja 238 miljardia, sijoitettaisiin pääosin suomalaisiin pien- ja keskisuuriin yrityksiin eikä mihinkään veroparatiisien kautta ulkomaille, niin valtiolla olisi taas millä mällätä.
Tämä koska

  • pienyritykset työllistävät parhaiten ja
  • jo pelkät investoinnit antaisivat valtiolle valtavan määrän lisää verotuloja
  • puhumattakaan työllistettyjen maksamat verokertymät.
  • Bonuksena tietenkin se, että kun työttömyys vähenee säästyy suuret summat rahaa.Keskustelkaa tästä kansanedustajaehdokkaanne kanssa ja kertokaa minkälaisia vasta-argumentteja he mahdollisesti keksivät.
    Vastaan jokaiseen argumenttiin ja jokaiselle.

Henry

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu