Sota mahdollisimman lyhyeksi – Ukrainalle nopeasti pyytämäänsä aseistusta ja muuta apua

 

Kuva: (Governor Pavlo Kyrylenko / Telegram) Terroristivaltion suorittama 911-tyyppinen terrori-isku eilen aamulla, 20.1.
Tosin ei osunnut asuinrakennukseen vaan lasten leikkipuistoon Kramatorskissa.

Jessus, että mä oon kyllästynyt selittämään tätä, että kaikki aseapu mikä menee Ukrainaan on meille, Suomelle hyödyksi.
Siis kuvitellaan Eurooppa pienenettynä, kuvitellaan tilanne, jossa terroristivaltio hyökkäisi Etelä- ja Pohjois-Karjalaan. Nämä maakunnat taistelevat ja tuhoavat hyökkäävän terroristivaltion kalustoa minkä pystyvät.
Pohjois-Suomessa olisi kymmenkertainen määrä sotakalustoa, Länsi-Suomessa 20-kertainen määrä.
Ja Karjala pyytää lisää kalustoa, ja sitä annetaan jonkun verran. Lisää puolustajia kuolee – kasoittain ja terroristivaltion kalustoa tuhotaan enemmän kuin koskaan.
Mutta, eräskin pohjoisen komentaja sanoo: ”Ei me voida lähettää enempää kalustoa, koska on vaarana, että sitten ne hyökkää tännekin ja sota eskaloituu!”

Ja Vaasan (läntinen) komentaja on huolissaan samoista asioista, mutta lähettää taas vähäsen, mutta ainoastaan osittain sitä, mitä on pyydetty.

Ja jotkut kansalaiset miettii, miksi on niin paljon sairaala- ja leipäjonoja, eiks’ ne rahat pitäisi pistää niiden poistamiseen? (vaikka itsenäisyys menisikin.) Varsinkin jotkut Viidennen Kolonnan populistit käyttävät tätä argumenttia vaaliaseenaan.
_______________________________________

No nyt pitää pistää tämä kuvittelu takaisin oikeaan tilanteeseen:
Pohjoinen olisi siis Itämeren maat ja länsi olisi sitten Euroopan Atlantin ja Välimeren maat.
Iso-Britannia ja muut lähettää kyllä jonkin verran panssareita, mutta mitä tässä tilanteessa Espanja ja Portugali, Italia ja Ranska tekee panssareillaan? Siis tilanteessa, jossa kuitenkin ollaan NATOssa.
Ranskan ja Saksan jutut ovat aivan käsittämättömiä. He huuhailevat, että jospa sota pian loppuisi…” ja ”se voi eskaloitua jos Ukraina lyö terroristeja turpiin…”

Vaikka totuus on se, että sota loppuu kyllä nopeasti kunhan Ukraina saa työnnettyä terroristit pois maastaan. Voitto saadaan aikaan ainoastaan asein, ja tämä johtaa vuorostaan terroristihallinnon kaatumiseen.

Eikö ole ihmeellistä, että Venäjän ne rajamaat, jotka ovat tunteneet NL:n rautakoron, lahjoittavat Ukrainalle eniten aseita yms. suhteessa BKT:een? Ja nämä maat ovat kaikki siis Venäjän rajamaita.
Totta kait he tietävät, että terroristit ottavat seuraavaksi Moldovan, Armenian ja mahdollisesti Kazakhstanin ja muut -stanit.

Ja terroristit alkavat sitten uhitella suurvaltapyrkimyksissään läntisen Euroopan rajoilla, ”koska ei NATOn voimat + muut maailman maat meitä pysäyttänyt viimeiksikään,,,”

Mutta samalla nämä Ukrainaa nyt aseistavat rajamaat tietävät myös, että kun Ukraina on tuhonnut terroristien sotakoneen, näillä lahjoittajamailla on ainakin kymmenen vuotta aikaa varustautua.

Vastaavasti jotkut lällärimaat, kaukana rajalta, kaukana rintamilta imevät peukaloaan, jokeltavat typeryyksiä, eivätkä saa päätöksiä aikaan – ja näin pitkittävät sotaa.

Suomen kannalta paras mahdollinen ratkaisu on Ukrainan voitto.
Ja jos ajatellaan että Putlerin porukka olisi niin paljon ”Adolfin sukua”, että avaisi toisen rintaman, vaikka ovat jo nyt helisemässä, niin ensimmäiseksi Ruotsi ja Norja alkaisi välittömästi varustaa Suomea, koska jopa lapsen itsesuojeluvaisto sanoo näin. He ottaisivat velkaa vaikka kuinka, jotta saisivat ostettua lisää aseita.
Tosin Norjan ei tarvitse ottaa velkaa.
Ja kyllä mm. Setä Samuli myy.


——————–
Summa Summarum:
– On virallisesti todettava Venäjän johdon olevan terroristeja, jotka tekevät 911-kaltaisia iskuja joka viikko.

– Venäjä on erotettava YK:sta.

– EUn on tehtävä päätös sotakassasta, jolla autetaan maita, sen mukaan mitä maat luovuttavat apua Ukrainalle.

– Rauhanehtoihin tulee sisällyttää Venäjän korvausvelvollisuus. Jos ei maksa, pidetään pakotteet voimassa vaikka maailman tappiin saakka.
————————–
Vetoan kaikkiin lukijoihin:
Tehkää jatkuvasti jotakin Ukrainan hyväksi. Pelkkä täällä peukuttelu ei riitä.
Mieti mitä sinä voisit tehdä?
Itse olen melko varaton, ’kirjaton karjaton mies’. Mutta maassa, jossa asun villalanka on edullista, joten lähetän villalankaa Suomeen, kutojakerhoille, jotka kutovat, sukkia, käsineitä, päänsuojuskaulureita (baclava), kipsisukkia yms. lämmintä Ukrainan armeijalle ja myös siviiliväestölle.
Jos tiedät tällaisia neulontaryhmiä tai ihmisiä jotka haluavat perustaa tällaisia Ukrainaa auttavia neulontaryhmiä, niin laita ihmeessä minulle tieto.
Kuva: Рух підтримки закарпатських військових – Taka-Karpaattien armeijan tukiliike

Olen varma, että sinäkin keksit keinon auttaa, on tilanteesi mikä hyvänsä. Ainahan voit mennä vapaaehtoiseksi johonkin Ukrainaa auttavaan ryhmään, eikö niin?

Osta ainakin Ukrainassa valmistettuja tuotteita.
Näitä myydään K- ja S-marketit, Lidl, Alko ja Puuilo.
Täällä tuotelista ja kuka myy mitäkin:
https://www.proukraina.fi/ind…/osta-ukrainalaisia-tuotteita/

Henry

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu