Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Blogien lukukertoja näyttävä ominaisuus on poistettu käytöstä korjauksen ajaksi. Pahoittelemme häiriötä.

Venäjän terroristit vapauttajina

Ilta-Sanomat:
”Video epäillyn kidutuksesta järkyttää sosiaalisessa mediassa – ”Saadaan valheellinen tunnustus, joka kytkeytyy jotenkin Ukrainaan”

Kuten aiemmin kerrottiin, sosiaalisessa mediassa leviää videoita, joilla esiintyvä maastopukuinen mies, tiettävästi FSB:n viranomainen, leikkaa pidätystilanteessa korvan irti terroriepäillyltä ja syöttää sen sitten tälle väkisin. Videot ovat herättäneet järkytystä sosiaalisen median käyttäjissä.

Videoita kommentoi X:ssä myös Venäjän median seuraamiseen erikoistunut Daily Beast -verkkomedian toimittaja Julia Davis.

– Tätä Crocus City -konserttisalin epäillyn kidutusta käytetään epäilemättä siksi, että saadaan valheellinen tunnustus, joka kytkeytyy jotenkin Ukrainaan. Epäilty on muuten Tadzhikistanista ja hädintuskin puhuu Venäjää, Davis kirjoitti.”
___________________________

”Vapauttajat”:
Pari kuukautta sitten YouTubessa oli video jossa haastateltiin pienen vapautetun kylän elossa olevia vanhuksia. Nämä kertoivat, kuinka tusina venäläistä sotilasta oli etsinyt entisiä Ukrainan taistelijoita. ”Ystävällismielisen vihjeen” perusteella löysivät perheen, jossa oli mies, vaimo ja kaksi lasta. Mies oli entinen sotilas.
Leikkasivat mieheltä sormet ja kastroivat hänet. Pakottivat vaimon ja lapset olemaan koko ajan samassa huoneessa. Sen jälkeen keittivät ruumiinosista soppaa ja pakottivat entisen sotilaan syömään ”soppaa”. Tämän jälkeen joukkoraiskasivat äidin – lapset pakotettiin katsomaan tätäkin.
Että sellaisia ”vapauttajia”.

Täytyy ymmärtää, että jokaisesta kylästä, jonka venäläiset valtaavat, he etsivät ”ukrainalaisia myötäjuoksioita”.
Kysymys:
Mitä luulet näiden lasten tekevän sodassa (tai tulevan rauhan aikana)?

Henry

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
  1. Keijo Lindgren
    Keijo Lindgren #4106135

    Varsinaisia tekijöitä tuskin on saatu kiinni ainakaan elävänä.

    Ilmoita asiaton viesti