”Moraalinen rappio” -katsokaa peiliin Vantaan Perussuomalaiset

Hohhoijaa. Nyt sanon näin. Vantaalla käytiin vaalit ja nyt uusi innokas poliitikko Tuukka Saimen kauhoo kaksin käsin, risut ja männynkävyt ryskyen, eteenpäin. Puheet ovat liioittelevia, epätotuuksia viljeleviä, väitteitä, jotka eivät pidä paikkaansa. Kuntapäätöksenteosta ei näytä olevan mitään käsitystä.

Ilmeisesti eduskuntaan on päästävä hinnalla millä hyvänsä ja tuhottava pitkät yhteistyösuhteet lyhyessä ajassa. Se on valitettavaa, sillä politiikassa on kyse luottamuksesta. Sen menetettyään sananvalta menee. Vantaalla hyvä yhteistyö perussuomalaisten ryhmän kanssa on lähes katkeamaisillaan.

Saimen on lyhyessä ajassa syönyt uskottavuutensa ja luottamuspääoman muihin ryhmiin. Samaan aikaan, kun perussuomalaisten oma ryhmä rypee repeämisen partaalla ja valtuustoryhmässä taistellaan epäselvästä rahankäytöstä, Saimen jahtaa lasten ja nuorten järjestöavustuksia. Väittäen niitä ”moraaliseksi rappioksi, kähminnäksi ja salaisiksi kassakaappisopimuksiksi”. Todettakoon suhteellisuus; miljoonien avustuspotista ”jopa” kymppitonnin osuus menee poliittisille nuorisojärjestöille. Voi äiti!

Perussuomalaisten poliitikkojen omat kytkennät ruoka -aputoiminnassa ovat nousseet valtakunnan uutisiin ja lautakunta totesi myös tila-asioissa ilmenneen keväällä sotkuja. Perussuomalaisten paikallisjärjestöstä pois potkitaan aktiiveja, jotka ovat avoimessa facebook -keskustelussa tuoneet esille kirjanpitoepäselvyyksiä ja todenneet heitä painostetun. Mitähän kaikkea on jäänyt tämän lisäksi pimentoon?

Moraalinen rappio lienee jossain muualla kuin lasten ja nuorten järjestöavustusmomentilla.

Säde Tahvanainen

SDP Vantaa, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja

sadetahvanainen72
Sosialidemokraatit Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vantaalainen valtuutettu, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja sekä aluevaltuutettu. Pitkän linjan poliitikko, joka on toiminut kansanedustajana ja perehtynyt erityisesti koulutuspolitiikkaan sekä sote -politiikkaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu