Kuihtuva kansakunta

Viime vuonna elävänä syntyneiden määrä Suomessa oli pienin 150 vuoteen. Hedelmällisyysluku, siis se määrä vauvoja, joka syntyi yhtä naisoletettua kohti, oli 1,32. Jotta kansakunnan väkimäärä pysyisi ennallaan, hedelmällisyysluvun pitäisi olla 2,1. Viime vuonna Suomessa kuolleiden määrä oli puolestaan historiallisen suuri, lähes 63.000. Tilastokeskuksen tiedot yltävät vuoteen 1776 asti. Tänä aikana on ollut monenlaista kriisiä, nälänhätää ja sotaa, mutta vasta nyt näyttää siltä, että suomalaisuus on katoava luonnonvara.

 

Samaan aikaan suomalaisten miesoletettujen fyysinen kunto on romahtanut niin matalalle tasolle, että poliiseista ja sotilaista alkaa olla pulaa, eikä muukaan työelämä oikein tahdo sujua. Kokoomuksen älyllistä eliittiä edustava Jyrki Katainen ehdotti aikanaan, että maahan olisi pitänyt saada 1,8 miljoonaa uutta maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. Tämähän olisi tietysti ratkaissut monta ongelmaa ja nopeuttanut suomalaisuuden pyyhkimistä pois maailmankartalta, koska on oletettavissa, että nämä uussuomalaiset olisivat olleet mieskunnoltaan aivan eri luokkaa kuin ylipainoinen nettipornon parissa viihtyvä ja siittiönsä vessan pönttöön heittänyt kantaväestö.

 

Olisi hyvä kuulla, mitä eduskuntavaaleihin valmistautuva kansakunnan poliittinen etujoukko ajattelee tästä asiasta: onko suomalaisuus sellainen arvo, jota kannattaisi jotenkin puolustaa, vai annetaanko asioiden mennä omalla painollaan ja seurataanko tyynen rauhallisesti kansakunnan kuihtumista ja Suomi-nimisen valtion muuttumista kalifaatiksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu