Tanssii tätien kanssa

Choo WaiHong on kirjoittanut teoksen Naisten valtakunta. Se on kertomus Sichuanin ja Yunnanin maakuntien rajavyöhykkeellä elävästä Mosuo-heimosta, jonka väitetään olevan yksi maailman viimeisiä matriarkaalisia yhteisöjä. Mosuo-heimon keskuudessa naiset tekevät kaikki merkittävät päätökset, omistavat maan ja hallitsevat taloutta. Avioliittoinstituutiota ei tunneta, vaan jokainen nainen voi ottaa heimon miesten joukosta niin monta rakastajaa kuin haluaa.

 

Jotkut pelkäävät, että modernin teknologian ja kasvavan turismin puristuksessa tämä feministinen utopia on vaarassa kadota, mutta ei hätää: suomalaisista on kasvamassa uusi Mosuo-heimo. Meilläkin avioliittoinstituutio on katoamassa, meilläkin naiset tekevät kaikki tärkeät päätökset. Hallituksen ministereistä valtaosa on naisia. On joukossa toki joitakin miehiäkin, kuten Timo Harakka, joka pääsee pätemään sähköpotkulautojen nopeusrajoitusten parissa ja Thomas Blomqvist, jonka tehtävän arvuuttelu olisi mainio olutravintolan tietokilpailukysymys. Naiset osaavat valita perhevapaiden sijaisensakin niin, että ei jää epäselväksi, kuka hommaa oikeasti hallitsee, vai mitä on sanottava lukiopudokkaasta opetusministerinä.

 

Eduskuntaryhmiä meillä on kymmenen, joukossa sellaiset yhden miehen ryhmät kuin Liike Nyt ja Valta kuuluu kansalle. Muilla eduskuntapuolueilla Kokoomusta ja Perussuomalaisia lukuun ottamatta puheenjohtajana on nainen. Ja nyt tiedotusvälineet, valtion omistama Yle etunenässä ovat ajamassa Perussuomalaistenkin puheenjohtajaksi naista. Ehkä he pelkäävät, että persujen puheenjohtajakisaan ilmoittautunut, Cambridgessä väitellyt ja muun muassa Kiinassa työuraa tehnyt miesehdokas voisi nostaa puolueen kunnon kannoksi globalistien kaskessa.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu