Hallituksen arvot pohjalla

Joki aika sitten päämisteri Antti Rinne ilmoitti, ettei hoitajamitoitukseen olekaa rahaa, sen sijaan vajaan miljardin kehitysapua hallituksella oli varaa nostaa 70 miljoonalla. Tietysti vastuussa huonosta vanhustenhoidosta ovat muutkin puolueet, sillä ongelmat ovat jatkuneet vuosikymmeniä, mutta vasemmiston mukaan Suomen ongelmat saadaan kuntoon tuosta noin vain nostamalla rikkaiden verotusta. Nyt meillä on vasemmistohallitus ja  kysymys kuulukin, miksi niiden rikkaiden verotusta ei nosteta riittävästi? Ilmeisesti tämä on vain vasemmistopuolueien populismia, sillä selvää on, että verotuksen nostossa tullaan jossain vaiheessa siihen pisteeseen, että pääoma pakenee maasta.

Jos rahat eivät riitä hoitamitoitukseen on selvää, että kehitysapua olisi pitänyt vähentää vähintään niin paljon, että ne olisivat siihen riittäneet, sillä olemmehan me velkaa meidän vanhuksillemme, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Sen sijaan emme ole vastuussa Afrikan ongelmista, sillä Suomella ei ole ollut siirtomaita, vaan Suomi on itse ollut siirtomaa. Näin vastaavassa tilanteessa perussuomalaiset vastuullisena puolueena olisi toiminut.  Sekin kertoo paljon hallituksen pohja-arvoista, että ensivuoden budjettiin hoitajamitoitukseen on varattu vain 5 miljoonaa euroa, mutta valtio antaa turvapaikanhajoiden oikeusapuun 11 miljoonaa euroa.

Kerroin viime blogissani, miten vasemisto mussuttaa Li Anderssonin johdolla persuille silloinkin, kun ne ovat ajamassa työväestön asiaa. Perussuomalaiset kuulemma syyttää maahanmuuttajia palkkojen polkemisesta, vaikka kukaan kiistä etteikö maahanmuutto polkisi palkkoja. Ilmeisesti vasemmistolla maahanmuuttajien tunteet ovat tärkeämpiä kuin työväestön etujen ajaminen. Onhan Li Andersson ollut niistä ennenkin huolissaan. Sitä vastoin saatavuusharkinnasta en muista Anderssonin juuri puhuneen, paitsi silloin kun hän sanoi, että sen vaikutuksia on suurenneltu. Aiheeseen liittyen on syytä muistuttaa, että vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula teki lakialoitteen saatavuusharkinan poistamisesta ja sen allekirjoitti 20-25 prosenttia vasemmistopuolueiden kansanedustajista. Juuri Kontulasta näkee parhaiten, että maahanmuuttajien asiat kiinnostavat enemmän kuin suomalaisten. Hänellä on kova vimma hyysätä täällä olevia ulkomaalaisia, venäläisistä hu#rista laittomasti maassa piileskeleviin asti. Jos täällä oleva venäläinen hu#ra kyllästyy myymään pe#settä, Kontulan mukaan hänet tulee vain ottaa tänne hyysättäväksi.

Puolueissa on kaikkein eniten feministejä on juuri vihreissä,vasemmistoliitossa ja SDP:ssä. Feministit ajavat todella radikaalisti naisten oikeiksia, sillä heille ei riitä edes riitä se, että naisilla ja miehillä on sama mahdollisuus tienata yhtä paljon, vaan he heillä pitää olla myös yhtä suuri palkka. Kun tullaan humanitaariseen maahanmuuttoon naisten oikeuksien ajaminen loppuukin kuin seinään. Kuten tiedämme vihervasemmisto ajaa kaikkein avointa humanitaarista maahanmuuttoa. Tiedämme myös, että valtaosa humanitaarisin syin tulleista  tulee Lähi-idästä ja Afrikasta, jotka ovat räikeästi yliedustettuina seksuaalirikoksissa. Parhaiten tämä näkyy Ruotisissa, jossa raiskausten määrä on räjähtänyt käsiin. Ongelma näkyy jo myös Suomessa, sillä Helsingin raiskauksista jo yli puolet on maahanmuuttajien tekemiä. Husu Hussein haastatteli jokin aika sitten paria teinityttöä Helsingin kadulla ja kysyi heiltä ”Mikä teitä pelottaa eniten tällä hetkelle?” Vastaus oli, että ulkomaalaiset miehet, jotka ahdistelevat heitä kaduilla. Minusta on irvokasta, että feministit ajavat politiikkaa joka lisää seksuaalirikollisuutta.

Ps. Täällä on keskustelijoita, jotka vouhottavat päivät pitkä persujen arvopohjista, mutta olisiko heidän välillä syytä puhua myös vihervasemmiston pohja-arvoista?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu