Onko Kreikan päättäjillä yliluonnollisia kykyjä?

Kun pakolaiskriisi oli 2015 kuumimmillaan ja Ruotsin puolelta virtasi satoja turvapaikanhakijoita päivittäin, niin huolestuneet kansalaiset alkoivat kysellä, että voisiko turvapaikanhakijat palauttaa takaisin Ruotsiin? Meidän älymystömme sanoi tiukasti, ettei sellaista mahdollisuutta ole, koska se on kansaenvälisten sopimusten vastaista. Ilmeisesti nämä kansaenväliset sopimukset ovat todella maagisia, sillä ei olisi turvapaikanhakijoiden vyöryn olisi tarvinnut jatku pitkäänkään, kun meillä olisi edessämme kansallinen katastrofi. Koska Kreikka pystyy rikkomaan näitä maagisia kansaenvälisiä sopimuksi, niin Kreikan päättäjillä täytyy olla yliluonnollisia kykyjä.

Kaiken lisäksi Kreikka kuulemma rikkoo vihervasemmistolle tärkeitä ihmisoikeuksia. Tai eivät ne niin tärkeitä näitä olevan suomalaisten kohdalla, katsokaa vaikka vanhustenhuollon surkeaa tilaa. Onhan viisas sisämisterimmekin antanut ymmärtää, että turvapaikanhakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle. Joo ja tiedän ettei hän sanonut sanatarkasti noin, mutta hänen sanat laittaa kontekstiin, eli hallituksen tekoihin mihinkään muuhun johtopäätökseen ei voi tulla. Sen näkee esim. siitä, että hoitajamitoitukseen on varattu ainoastaan 5 miljoonaa, mutta esim. turvapaikanhakijoiden oikeusapuun 11 miljoonaa euroa. Hallituspuolueet ovat myös estäneet hoitajamitoituksen rahoituksen arvioinnin. Kaikesta siis näkee,ettei vihervasemmistolla oli taaskaan aikomustakaan laittaa vanhustonhuoltoa kuntoon. Muistutetaan vielä, että kun kielteisen turvapaikanhakijan kuoli irakissa sisämisteri pisti heti hirveät selvitysryhmät pystyyn, mutta kun kielteisin turvapaikkapäätöksen saanut murhasi suomalaisen naisen sisäministeri oli hiiren hiljaa.

Ps. Kun kirjoitan, ettei päättäjämme huolehdi suomalasista vähäosaisista ulkomaalaisten sijaan otan yleensä esimerkiksi vanhustenhuollon, koska sen ongelmat tunnen kaikkein parhaiten. Lasten nuoreten mielenterveyspalvelut ovat kuulemma vakavassa kriisissä. En oikein usko, että verenpaineeni kestää tähänkään asiaan tutustumista, koska tiedän, että tänne ollaan samaan roudaamassa Kreikasta ”orpolapsia” ja samalla kehutaan miten vastaanottokykymme on loistava.

0
SakariRajamaki
Sitoutumaton Vantaa

Tosiasioiden tunnustamien on viisauden alku..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu