Perussuomalaiset ihmisoikeusmyönteisin puolue

Koska haluavat turvata sananvapauden Suomessa, joka on demokratian ja ihmisoikeuksien perusta. Perussuomalaiset haluaisivat muuttaa epäselvän lakipykälän kiihtottamisesta kansanryhmää vastaan niin, että se koskisi ainoastaan rikoksella uhkaamisen ja siihen yllyttämisen, se ei enää koskisi tiedon ja mielipiteen julkaisua. Laki pykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan menee näin:

”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi”

Lakipykälä on niin epäselvä, että jopa oikeusoppineillä on vaikeuksia tulkita mikä on ihmisryhmän solvaamista tai panettelua. Halla-ahon oikeudenkäynti(kin) tämän osoitti, sillä sekä käräjäoikeus että hovioikeus hylkäsivät syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta tuomio tuli lopulta korkeimmassa oikeudessa.

Ongelma epäselvässä lakipykälässä on myös, että se alkaa kohdella eri ihmisryhmiä eriarvoisesti. Suomessa muutekin hyysätään nk.suojavärin omaavia ihmisiä. Päivi Räsänen joutui paljon miedommista homopuheista politiisitutkintaan, kuin mitä Mellunmäen imaami, joka vertasi suorassa TV-lähetyksessä homojen välistä seksiä insestiin. Persut puolustavat myös Päivi Räsasen sananvapautta. Missään muussa puolueessa ei puolusteta sananvapautta yhtä johdonmukaisesti.

Suojavärin olemassa olo  tullaan taatusti kiistämään komenttiosiossa, siksi sitä kannattaa käydä vähän tässä vähän enemmän läpi. Kirjoitin vuosia sitten aihetta sivuavan kirjoituksen otsikolla ”Somalit mediassa, kaksoistandardin maailmanennätyskö?”, jossa käsittelin sitä miten räikeän puolueellisesti media käsittelee somaleita. Ylläpitö kuitenkin poisti kirjoituksen perusteettomasti. Onneksi MV-lehti kuitenkin julkaisi alkuperäisen kirjotuksen. Ilmeisesti Uuden Suomen säännöt estämät kertaalleen poistettujen kirjoitusten linkittämisen, mutta jokainen voi halutessaan sen käydä lukemassa MV-lehdestä.

Kaikkein omituisinta, että Päivi Räsästä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vuoden 2004 takaisista kirjoituksista. Asiaa on paljon ihmetelty esim. professori Markku Jokisipilän toimesta.

”Tutkinnan kohteena on vuonna 2004 julkaistu kirjoitus ja epäilynä kansanryhmää vastaan kiihottaminen. Kansanryhmää vastaan kiihottaminen [nykymuodossaan] kuitenkin lisättiin rikoslakiin vasta vuonna 2011. Tätä ennen voimassa ollut asetus puhui ’kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamisesta’, mistä nyt ei taida voida katsoa olevan kyse. Taannehtivan lainsäädännön kielto on keskeinen osa laillisuusperiaatetta”

Huomioitavaa on ihmisoikeuksista ihmisoikeuksista meteliä pitävän vihervasemmiston tuki Päivi Räsäsen piinaamiselle. No eipä tämä ole ensimmäinen kerta kun ihmisoikeudet eivät olekkaan jakamattomattomat vihervasemmistolle. Pakolaiskriisin ollessa kuumimmillaan vihervasemmisto vaati katupartioinen kieltämistä heidän mielestään väärän mielisiltä ihmisiltä. Jos katupartiointi olisi kielletty, siinä olisi rikottu ihmisoikeuksista ainakin kokoontumis ja liikkumisvapautta. Vaatimus katupartioiden kieltämisestä on siinäkin mielessä pöyristyttävää, että juuri vihervasemmisto ajaa maahanmuuttopolitiikkaa joka lisää katuturvattomuutta. Räsäsen sanoin, vihervasemmiston synnit ovat veriruskeat..

Uskoisin tietäväni selityksen sille, miksi juuri vihervasemmisto ajaa eniten totalitarismia Suomeen. Suvakismissa ja kommunismissa on paljon yhteisiä piirteitä, ja kommunismi on aina johtanut totalitarismiin yhteiskuntiin. Kommunismissa sortajina ovat kapitalistit ja sorrettuina työläiset. Suvakismissa taas sorrettuina ovat muslimit ja muut suojavärin omaavat henkilöt. Lisäksi myös seksuaalivähemmistöjä pidetään sorrettuiksi. Sortajina taas ovat valkoiset, varsinkin miehet, joista saa sanoa melkein mitä tahansa. Kommunismin ja suvakismin yhtäläisyyden näkee myös siinä, että lähes kaikki kommunistit ovat suvakkeja. Puolueista lähimpänä kommunismia oleva vasemmistoliitto on taas yksi pahimmista suvakkipuolueista.

Perussuomalaisia syytetään ihmisoikeusvastaisiksi, koska eivät haluaisi ottaa yhtään turvapaikanhakijaa vastaan Suomeen(huom. turvapaikanhakijat saapuvat turvallisista maista). Se on kuitenkin erittäin epähuumaani tapa auttaa hädänalaisia. Ensinnäkin on lähes mahdotonta selvittää ketkä ovat todellisia pakolaisia. Jos väärinperustein haettu turvapaikka onnistutaan selvittämään ensimmäisessä hakemuksessa, niin aina voi laittaa uuden hakemuksen ja kääntyä kristityksi, jonka jälkeen aitouden selvittäminen muuttuu mahdottomaksi.   Siksi olisi paljon humaanimpaan(ja kustannustehokkaampaa) kohdistaa samat resurssit pakolaisleireille, tai hädänalaisten auttamiseen Suomessa, sillä täälläkään eivät kaikkein ihmisoikeudet toteudu.

EDIT: Poistin kohdan, jossa kerroi ettei poliisi aloita esitutkintaa Hussein al-Taeen kirjoituksista, sillä vaikka KRP ei sitä aluksi aloittanut, niin sain tiedon, että poliisi sen lopulta aloitti.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu