Totuus turvapaikanhakijoista paljon karumpi kuin kriitikot ovat kertoneet

Usein kuulee sanottavat, että persut liioittelevat maahanmuuton ongelmia, mutta eivät liioitelleet ainakaan kun kyse oli turvapaikanhakijiden motiiveista. Persut sanoivat valtaosa tuvapaikanhakijoiden olevan elintasopakolaisia, mutta migri kertoi muutama päivä sitten, että ainakin 30-40 prosenttia turvapaikanhakijoista on sotilaskarkureita. Todellista sotilaskarkureiden määrää ei tiedä kukaan, sillä on mahdotonta sanoa moniko sotilaskarkuri on onnistunut huijaamaan motiivinsa. Sotilaskarkuruus on erittäin vakava ongelma maataan puolustaville armeijoille. Näin oli myös Irakissa, jonka armeijan taistelumoraalini on meinannut rapautua pariinkin otteeseen sotilaskarkuruuden takia.

Vuosina 2015-2016 meille kerrottiin, ettei syyrian sisällissodassa kaikki halua taistella kummankaan osapuolen puollella, ja että Syyrian hallituksen joukkoihin olisi pakkovärvätty  nuoriamiehiä. Väite ei kuitenkaan pidä miltään osin paikaansa. Esinnäkin sotilaskarkurit ovat irakilaisia. Toiseksi irakilla on vapaaehtoinen palkka-armeija. On todella irvokasta, että alkuun turvapaikanhakijoita verrattiin Ruotsiin lähetettyihin sotilaslapsiin. Pikemminkin vertailu pitäisi tehdä näin: ”Kun suomalaiset upseerit johtivat joukkojaan vuonna 1944 Tali-Ihantalassa pohjoismaiden suurimmassa taistelussa, niin vastaavasti irakilaiset upseerit johtivat puurokapinaa Suomen Oulussa vuonna 2016″

Kun Suomi soti naiset ja lapset lähtivät karkuun sodan jaloista ja miehet olivat rintamalla puolustamassa maataan, pahimmillaan asia on toisinpäin, niissä maissa joista tänne tulee turvapaikanhakijoita. Esim. kurdien peshmerga-joukoissa taistelee paljon naissotilaita, mutta sotaikäiset miehet ovat osoittamassa mieltään Suomessa. Kun huomautin aiheesta Anter Yasalle hän bannasit minut blogiinsa, vaikka itse valittaa jatkuvasti Usarin bannauslinjasata. Muutenkin Yasa käsittelee kurdeja täysin puolueellisesti. Aysa kertoo mielellään kurdien feminismistä, mutta ei puhu mitään kurdien harrastamas piparin silvonnasta. Kun taas kurdit pahoinpitelivät mielenosoituksta kuvaamaan tulleen eduskuntavaaliehdokkaan, Yasan mukaan se oli hänelle ihan oikein. Myöhemmin Yasa kuitenkin poisti päivityksen facebookista.

Kurdit ovat jälleen viime päivinä osoittaneet väkivaltaisesti mieltää Helsingissä. He olivat käyneet jopa poliisin kimppuun. Mitä Suomen poliisi on heille tehnyt? Eikö heidän kannattaisi mielummin matkustaa Syyriaan puolustamaan kurdeja Turkin hyökkäykseltä? Kun poliisi käytti vähän miehekkäämpiä otteita kurdien taltuttamiseen, niin eiköhän äärivihreä sisämisterimme vinkunut siitä(kin). Aikaisemmin poliisi on suhtautunut täysin munattomasti kurdien hillumiseen. Miten kurdit voivat, koskaan sopeutumaan, jos poliisi yrittää näyttää edes vähän näyttää kaapin paikkaa niille, niin aloittaa vihervasemmisto hirveän ulinan.

EDIT: Lisäsin kirjoitukseen, että kurdijoukoissa taistelee paljon naissotilaita, koska asia ei ole välttämättä selvää asioita seuraamattomalle.

 

SakariRajamaki
Sitoutumaton Vantaa

Tosiasioiden tunnustamien on viisauden alku..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu