Vihapuhe on vain sairauden oire – Sairaus on arvojen eroavaisuus

Viime aikoina on paljon puhuttu vihapuheesta. Ilmeisesti valtiopäivien avajaisissa presdentti,eduskunnan puhemies ja piispa tarkoittivat lähinnä persumielisiä, mutta ihan yhtä lailla maassamme velloaa nk.parempi vihapuhe. Tämäkin alusta on tullut tunnetuksi siitä, että täällä paremmat vihapuhujat saavat mellastaa lähes miten lystäävät.

Sata vuotta sitten tärkein poliittinen jakolinja oli oikeustolaisuus vs. vasemmistolaisuus. Tänä päivänä tärkeintä jakolinja on kansallismielisyys vs. glopalismi. Kansallismielisyys on Suomessa nousussa, koska monia ärsyttää, että muukalaiset asetaan kantaväestön edelle.

Jos suomi-neito olisi yksityishenkilö, viranomaiset ottaisivat hänen lapsensa huostaan.  Kuvitelkaapa yksityishenkilöä, jolla olisi niin suuria rahankäyttö ongelmia, että se eläisi lähes joka vuosi velaksi. Hän myös myisi omaisuuttaan juokseviin menoihin. Hän ei myöskään varaa huolehtia lapsistaan kunnolla, mutta silti hän kokisi velvollisuudekseen lähettää rahaa Pietarin katulapsille. Ja ne rahalähetykset nousisivat joka vuosi.

Hallitus aikoo nimittäin nostaa kehitysapurahojan joka vuosi vallassa olessaan. Vastaavasti Rinne sanoi melkein heti hallitus taipaleen alkuun, ettei  ole rahaa riittävään määrään hoitajia. On helppo uskoa, ettei hallitus ole budjetoinnut riittävästi hoitajiin, sillä pian ministerien avustajiin on mennyt enemmän rahaa kuin hoitajiin.

Kun kielteisen turvaikkapäätöksen saanut turvapaikanhakija kuolee Irakissa, pistää sisäministeri välittömästi selvityksiä käyntiin. Kun taas kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut turvapaikanhakija murhaa suomalaisnaisen sisämisteri on hiiren hiljaa. Maahanmuuttajiin kohdistunut rasismi vaikuttaa vihervasemmiston mukaan olevan yksi yhteiskunnan suurimmista epäkohdista. Mutta ulkomaalaisten räikeästi yliedustuksesta raiskaustilastoissa he eivät juuri puhu. Päinvastoin viime eduskutavaaleissa vihreiden puoluejohto kehoitti ehdokkaitaan olemaan puhumatta maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista.

Ilmeisesti vihervasemmiston mielestä taas minun arvoissani on pahasti jotain pielessä, sillä he kutsuvat minua usein joksikin äärioikeistolaiseksi, tai jopa natsiksi. Tämä minua ihmetyttää kovasti, sillä en millään pysty pitämään ajatuksiani kovin radikaaleina.

Kannatan Suomeen vain omien resurssien mukaista maahanmuuttoa. Tavoitteena pitäisi olla kalliiksi käyvän humanitaarinen maahanmuuton lopettaminen kokonaan, ja kun siinä onnistutaan, sitten apua voidaan tarjota kustannustehokkaammin kriisialuieiden välittömässä läheisyydessä. Kannatan sellaista maahanhanmuuttoa, josta koituu Suomelle enemmän tuloja kuin kuluja. Valittettavasti edes kaikki työperäinen maahanmuutto ei ole tälläistä, sillä monesta matalapalkka-alalla työskentelevä saa sosiaalitukia palkan päälle.

Jari Sarasvuo kertoi näin keskusteluohjelmassa suomalaisen kulttuurin olevan paljon parempi islamilaista kulttuuria, hän joutui heti perään selittäämään pitkän litannian asioita, miksi asian sanominen ei häntä tee xenofobia,muukaiskammoista,rasisti jne. Ilmesesti oman kulttuurin pitäminen kehittymättömiä kulttuureja parempana on vihervasemmistolle kauhistus. Myös suorien sanojen esittäminen Islamin väkivaltaisesta ja suvaitsemattomasta luonteesta saa vihervassarit takajaloilleen. Jos näiden asioiden esille nostaminen ei saa vihervasemmisolaisten kuulemaan uuniluukkujen kolinaa, niin viimeistään siinä vaiheessa he sitä kuulevat, jos kertoo uskovansa mustien ja valkoisten välisiin älykkyyseroihin. Tämä asian Suomessa niin iso tabu etteivät edes persut uskolla siitä puhua. Minusta kyse ei ole mistään uuni luukkujen kolinasta, vaan terveestä maalaisjärjen käytöstä, sillä jos mediassa kerrotaan, että Suomessa on ihmisryhmien välillä geneettisiä älykkyyseroja, miten silloin voidaan väittää, että suomalainen ja afrikkalainen olisivat tasan yhtä älykkäitä?

Minusta taas vihervasemmiston arvot edustavat lähinnä rappiota. Olen kuullut monien muidenkin puhuvan suvakkimädättäjistä. Ilmeisesti hekin tarkoittavat samaa asiaa kuin minä. Vihervasemmiston mielestään ihmisillä pitää olla lähinnä oikeuksia eikä velvollisuuksia. Lisäksi heillä on tapana nostaa kaikki seksuaalliset perverssiot jalustalle. Sen sijaan terveiden perhearvojen ovat puolustajat ovat vihervasemmiston tulilinjalla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu