Maahanmuuton pluffi paljastumassa kansalle

Maahanmuuton pluffi paljastuu kansalle aina vain enemän, kun päästetään Juhana Vartiainen puhumaan siitä. Viimeksi Juhana Vartiainen oli keskutelemassa maahanmuutosta Suomi areenalla Porissa. Vartiainen väitteli perussuomalaisten järjestämässä tilaisuudessa maahanmuutosta Simon Elon ja Samuli Salmisen kanssa. Tälläistä tilaisuutta olinkin odottanut, jossa Vartiainen laitetaan väittelemään maahanmuutosta sellaisten ihmisten kanssa, jotka oikeasti siitä jotain ymmärtävät.

Elo ja Salmien laittoivatkin Vartiaisen koville tossa väittelyssä. Jokainen voi vaikka itse katsoa väittelyn täältä. Silti ihmettelen, mikseivät Elo ja Salminen puuttuneet pariin Vartiaisen aivan älyttömään argumenttiin. Ehkä Vartiaisen puheet siltävät niin paljon paskapuheita ja valehteluita, ettei niihin kaikkiin voi millään tarttua.

Kohdasta 36 eteenpäin Vartiainen kertoo "Se että tänne tulee lisää työikäistä väestöä ei vie työpaikka keneltäkään, vaan se lisää työllisyyttä"
Ei pidä paikansa, tämän näkee jo tilastoistakin, jos rakenuksilla on 50.000 ulkomaalaista rakentajaa ja alan työttömyysprosentti huitelee kahdessakymmenessä prosentissa

"Työllisyyshän kasvaa yksi yhteen kaikissa markkinatalouksessa yksi yhteen sen kanssa minkä verran tänne tulee lisää työvoimaa"
Se varmasti pitää paikkansa, että työikäikäisen väestön määrän kasvu lisää työpaikkoja(en tiedä onko suhde yksi yhteen) sillä vaikka maahanmuuttaja olisi työttömänä, niin silti se rasittaisi julkista sektoria, jonne jouduttaisiin palkkaamaan lisää väkeä, tämä vain lisäisi kuluja entisestään.

Kohdasta 46 eteenpäin Vartiainen kertoo "Ajatus tästä tarveharkinnasta perustuu sellaiseen loogiseen harhaan, että työpaikkojen määrä olisi jotenkin vakio"

On totta ettei työpaikkojen määrä ole vakio viime vuonnakin Suomestakin hävisi 30 000 työpaikkaa, joka tekee tilanteesta vielä huonomman, kuin siitä jos työpaikkojen määrä olisi todella vakio.

Vartiaisen jutut kuulostavat niin hulluilta, että alan jo epäilemään, että mies valehtelee ja hänellä jotain yhteyksiä niihin henkilöihin, jotka hyötyvät ulkomaalaisesta halvasta työvoimasta. Toinen teoria on, että Vartiainen on aluksi itsekkin uskonut omiin juttuihinsa, mutta hänelle on niin paljon tullut kriittistä palauteetta joka suunnasta, että hän itsekkin ymmärtää olevansa väärässä, mutta ei vain pysty myöntämään sitä. Ihmisen on aina vaikea paikka myntää olevansa väärässä, varsinkin on poliitikkon. Vartiaisen elekieli videolla kielii kertoo aselvästi hermostuneisuudesta, tämäkin viittä siihen, että jompi kunpi teorioistani on paikkansa pitävä.

Olen varma, että jos maahanmuuton kannattajat käyttäisivät edes osan siitä energiastaan, jonka käyttävät rasismi kitinään(jota kuultu taas viime päivinä) miettimään näiden argumenttejen järkevyyttä, joilla perustellaan maahanmuuton lisäämistä he huomaisivat tämän pluffin.

Tässäkään EVA:n julkaisemassa raportista, jonka mukaan maahanmuutto olisi kaksinkertaistava, ei ole ainuttakaan perustelua.  EVA on sitä mieltä, että kestävän talouden kannalta työttömyysasteen tulisi nousta 75:n tällä hetkellä se on 69. Tähän EVA tarjoaa lääkkeeksi maahanmuutton lisäämistä, vaikka maahanmuuttajien työllisyysaste on vain 50. EVA :ssa siis meinataan, että 40 prosenttisesta viinasta tulee väkevämpää kun siihen kaadetaan lisää 30 prosenttista viinaa. Kun Hesari julkaisi tän raportin luin siitä seurannut keskustelua kommettipalstalta varmaan 98 sadasta oli vastaan tätä EVA:n raporttia. Tästäkin huomaa, että maahanmuuton pluffi alkaa paljastua kansalle.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu