Kokoomuksen maahanmuuttopolitiikka on rasistista

Jokapuolelta on kuulunut ulinaa persujen arvopohjasta ja erityisesti kokoomus on siinä kunnostautunut. Siksi(kin) ajattelin kirjoittaa tämän kirjoituksen. Kokoomuksen maahanmuuttopolitiika on rasistista, koska se johtaa olosuhteisiin joissa ihmisiä kohdellaan eriarvoisesti. Kokoomus siis haluaa avata rajat työperäiselle maahanmuutolle, mutta pyrkii estämään toimenpiteet, joilla ulkomaalaisten oikeuksien polkemiseen voitaisiin puuttua. Esimerkiksi, kun tuli ilmi nepalilaisissa ravintoloissa rehottava laaja työntekijöiden hyväksikäyttö, se herätti julkinen keskustelua alipalkkauksen kriminalisoimisesta Petteri Orpo ja Juhana Vartiainen kuitenkin ampuivat  heti alas lakiehdotuksen. Halpatyövoimasta puhuttaessa kokoomuslaiset kuitenkin aina toitottavat, että Suomessa pitäisi noudattaa työehtosopimuksia.

Kokoomus on myös vastustanut pitkään ammattiliiton kanneoikeutta, joilla ne voisivat paremmin pitää ulkomalaisen työvoiman puolia. Puolue on myös vastustanut monilla muilla tavoilla toimenpiteitä, joilla työntekijät voisivat saada paremmin oikeutta. Tästä kärsii etupäässä maahanmuuttajat, sillä heidän on huomattavasti vaikeampi pitää puoliaan huonomman kielitaidon ja lainsäädännön tuntemisen takia. Vai montako kertaa olette kuulleet, että julkisuuteen tulleet 2 euron työntekijät olisivat olleet suomalaisia?

Alipalkattuja työntekijöitä käyttävät etupäässä ulkomaalaiset aliurakoitsijat. Ei siis ole mikään ihme, että suomalaiset pienyritykset ovat käärmeissään, kun kilpailijat käyttävät alipalkattuja miehiä. Kokoomus ei näytä siis ajavan ainakaan pienyrittäjien etuja. Ehkä se on sitten vain suurpääoman asialla, kuten Harkimo sanoo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu