Kansa vaatii selvitystä Sanna Marinilta

Pääministeri Sanna Marinin pitäisi tulla julkiseen kansan konventtiin eli aivoimeen Suomen kansan kanssa käytävään keskusteluun, mitä hänen johtamansa hallitus ja sen alaiset ministeriöt tekivät viime keväänä. Puheenvuorot kuuluvat kansalle eikä puolitotuuksia jakeleville ministereille.
Suomessa koronaan sairastui keväällä yli 5000 ihmistä ja siihen kuoli yli 300. Syksyn aikana testattuja tartuntoja on tullut suunnilleen saman verran, mutta kuolemantapauksia on onneksi noin 30. Sekin toki liikaa.
Olisiko maskin käytöllä säästetty ihmishenkiä, jos siihen olisi ryhdytty jo keväällä, kuten useissa maissa? Useat lääkärit ovat julkisuudessa todenneet, että jos saa teelusikallisen verran virusta on tilanne eri kuin jos sitä soppakauhalla.
Tyhmempikin ymmärtää, että jos on maski suun edessä, pärskeitä menee vähemmän ilmaan.
Vaaransiko Marinin (sd.) johtama vasemmistohallitus suomalaisten henkiä keväällä, ja mikä vastuu on ministeri Krista Kiurulla (sd.) ja erityisesti kansliapäällikkö Kirsi Varhilalla (sd.) siitä, että suomalaisille kerrottiin, että maskien käyttäminen olisi jopa vaarallista.
Valitettavasti nuorilla ministereillä on ollut johtamisen kanssa pahoja pahoja haasteita. Ei näin!
Käsien pesuun ohella olisi reilusti pitänyt suosittaa maskien käyttöä. THL:n Tervahauta ei ole selityksen velkaa kansalle vaan demarivärisuora Marin, Kiuru ja Varhiala.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu