Yhteiskunnan eliitti tukehtuu röyhkeyteensä!

Surullisena olen seurannut Postin toiminnan heikkenemistä nimenomaan tes:n heikentämisen muodossa.

Se, että joku Postin pomo luopuu kahden kuukauden isosta palkastaan lämmittää tasan aika vähän verrattuna siihen, että Postin työntekijä työnsä ohella hakee toimeentulotukea. Tällä keinoin saadaan työntekijät vihaiseksi ja lakot laajenemaan tulevaisuudessa. Tälläiseksi ovat yhteiskunnan luoneet.

Rikkureille eikä heidän bonuksille ei ole minulla ymmärrystä. Pääministerimme Antti Rinne sekä omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero ovat ihan oikeutetusti älähtänyt Postin johtoportaan palkkioista sekä palkitsemisjärjestelmästä. Omistajaohjauksesta vastaava ministeri toteuttaa sitä tehtävää mitä ministerin odotetaankin tekevän. Asettaa rajat johtoportaan röyhkeydelle ja kyykytykselle.

Yhteiskunnan hyväosaiset ihmiset saavat nauttia kaikesta julkisesta palvelusta, minkä tavallinen työtätekevä ihminen on heille tuottanut verojen muodossa mahdollistaen terveydenhuollon ja koulutuksen. Silti he ovat valmiita nakertamaan tätä kivijalkaa leikkaamalla palkkoja ja ajamalla työtätekeviä sekä kunniallisia ihmisiä toimeentulotukiluukulle nostaen itse suunnattomia palkkioita.

Tälläisen ahneuden päässä on yleislakko. Piesty hevonen ei jaksa enää tuottaa omistajilleen voittoa.

Sami Korkiakoski

SamiKorkiakoski

Solidaariseen ajatteluun taipuva laitoshuoltaja Lahdesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu