Sanna Marin ja fasismin uusi aalto

Sanna Marin ja hallitus ovat ajamassa Suomea kohti fasismia, Korona-viruksen varjolla.

Talous;
Rajoituksilla tehdään yritykset riippuvaisiksi valtiollisesta tuesta (Business Finland yms.). Kapitalismi korvataan valtiojohtoisella taloudella ja yritykset pakotetaan palvelemaan valtiojohtoa ja sen tavoitteita. Hyvä esimerkki tästä on kaavaillut mediatuet. Ministeri Harakka sdp. ehdotti tukirahoja medialle perustuen siihen, että minkälaisia juttuja tai reportaaseja k.o media tuottaa?! Mietitäänpä hetki tätä. Jos media haluaa tehdä paljastusjutun esim. ministeriön toimista tai vallankäyttäjän väärikäytöksistä, niin mitäpä luulette että tukirahoille käy? Todellisuus on se että juttua ei ikinä tehdä.

Kansalaisten valvonta;
Marin on väläytellyt sovelluksen käyttöönottoa jolla seurataan kansalaisten toimia ja liikkumista, tietenkin ”viruksen leviämisen seurantaa varten”. Jatkuvasti tulee ohjeita miten tulee toimia ja kuka saa liikkua missäkin. Hallituksen toimien arvostelu tuomitaan jyrkästi. Nyt ei ole sen aika, sanoi Sanna. Kaikuja menneisyydestä…

Lisäksi reilun miljoonan uusimaalaisen vastentahtoinen karanteeni, ja koulujen avaaminen kahdeksi viimeiseksi viikoksi, vain jotta tartuntamäärät saataisiin nousuun, osoittaa vakavaa empatian ja ymmärryksen puutetta.

 

Lopuksi;

Vahva johtajakultti (Sannanpalvojat) ja eliitin valta, suurisuuntainen suunnittelu talouden, tieteen ja kulttuurin alalla, omien kansalaisten valvonta ja kontrolli, sekä keskitetty korporatiivinen talousjärjestelmä. Tämä kaikki kuulostaa pelottavan tutulta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu