Suomalaisten kunniavelka Afganistaniin

Ville Niinistö kirjoitti fb-päivitykseensä että suomalaisilla on kunniavelka niille Afganistanilaisille jotka olivat työllistettyjä Suomen toimesta.

Vain feminismin kierouttama ajatusmaailma voi kääntää tilanteen näin. Suomen valtio on tehnyt avustustyötä pyyteettä ja omilla rahoillaan Afganistanissa vuosikausia. Eri arvioiden mukaan sinne on laitettu veronmaksajien rahoja jopa miljardin euron verran. Lisäksi maassa on ollut paljon vapaaehtoisia, ilman palkkaa työskenteleviä suomalaisia.

1. Suomen valtio menee maahan auttamaan paikallisia omilla resursseillaan, paikalliset eivät halua auttaa kanssaihmisiään ilman palkkaa joten Suomi maksaa heille palkan. Joukossa on tulkkeja jne.

Tässä vaiheessa tuskin kukaan väittää että kunniavelka olisi suomalaisilla auttajilla.

2.Valta vaihtuu Afganistanissa ja länsimaille työskennelleet afgaanit väittävät kärsivänsä sorrosta ja vaativat turvapaikkaa/elatusta/kotia huonekaluineen/lastenrattaita sekä käyttörahaa länsimaisen elintason saavuttamiseen.

Yhtäkkiä Suomalainen auttaja onkin sortaja sekä kunniavelassa afgaanille joka suostui pakon edessä työskentelemään valkoiselle sortajalle 😀 !

Älkää nyt ihmiset olko typeriä!

+15

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu