Tiskaa tiskit mies!

Sinä miesoletettu siellä! Juuri sinä. Mihin luulet meneväsi? Tehtäväsi on tiskata, pyykätä ja mopata lattiat. Ainakin laitavasemmiston mielestä.

Kansanedustaja Teemu Keskisarjan (ps) perheen sisäinen työjako sai Suomen laitavasemmiston raiteiltaan. Eihän nyt 2020-luvulla perheet voi sopi keskenään miten kotityöt järjestävät! Sehän ei sovi agendaan ja on vähintäänkin osoitus toksisesta sorrosta ja muista ikävistä asioista.

Ei sovi, vaikka Teemu kertoi hoitavansa lapsia ja koiran. Ei sovi, koska Keskisarjan perhe on asiat sopineet keskenään eivätkä ole noudattaneet keskuskomitean ja paikallisen politbyroon ohjeistuksia.

Kyseessä ei ole laitavasemmiston ajamat ”hyvät asiat” vaan kontrollista. Siitä, kuka saa päättää miten sinä elät elämääsi tai perheesi. Siksi laitavasemmistoa harmittaa. Vielä löytyy vapaita sieluja, joita ei ole saatu ajettua kolhoosin karsinaan.

Onneksi ei ole.

SamuliVoutila
Perussuomalaiset Helsinki

Kolmikymppinen perheenisä, yrittäjä, Perussuomalaisten vaikuttaja Helsingissä ja aktiivinen reserviläinen sekä erämies. MTS:n tutkimus- ja järjestöjaosto. GSM: +358 50 5502 690

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu