Nuori, vihainen ja punainen

Niin kauan on hyvin, kun saa elää demokratiassa ja äänestää vapaissa vaaleissa. Niin kauan on hyvin, kun saa osoittaa mieltään. Totalitarismissa ei saa, paitsi totalitarismin puolesta. Suomen nuori vasemmisto kyllä tietää edellisen olevan totta, muttei tiedä, mitä todella tarkoittaa elää totalitarismissa.

Turun terrori-iskusta on kulunut ensi tiistaina kolme vuotta. Tänä sunnuntaina kaupungissa järjestettiin kaksi mielenilmausta ja seurasin kumpaakin tilaisuutta sivusta. Ns. ”Kukkavirta” -tapahtuman kulkua vartioi luonnollisesti joukko poliiseja, mutta heidän roolinsa näytti olevan lähinnä väljä valvonta. Sen sijaan vastapuolen eli ”Turku ilman natseja” -mielenosoituksen kurissa pitämiseen tarvittiin järeä joukko mellakkavarusteisia poliiseja sekä viisi poliisikoiraa. Poliisit olivat tiiviissä rintamassa estämässä punaista banderollia kantavaa, ”fasismia vastustavaa työväenluokkaa” ryntäämästä toisen mielenosoituksen kimppuun.

Kysyisin nuorelta työväenluokaltamme, miksi mielenilmaustanne varten tarvittiin paljon mellakkavarusteisia poliiseja? Tarjoatteko sosialismia ja rauhaa vai sosialismia ja väkivaltaa Turkuun? On myös hämmentävää seurata ”Black lives matter”-liikkeen kannattamistanne ympäristössä, jossa mustia ihmisiä on melko vähän ja heitä kohdellaan hyvin. Kaikkein oudointa on, että te herjaatte suomalaista poliisia, joka on pätevä ja oikeudenmukainen viranomainen. Mitä te tarkoitatte huudoillanne:

”Poliisi suojelee fasistisaastaa!”
”Kuole poliisi, suojelet fasistia!”

Missä kuljet suomalainen työväenluokka tänään? Onko räyhääminen ja rellestys ja viimein vallankumous unelmanne? Siksikö mellakointiin sortunut BLM-liike on veljesjärjestönne?

Olen kanssanne samaa mieltä yhdestä asiasta, jota huusitte: ”fasistit jokeen”. Kyllä. Mutaisen Aurajoen syliin voivat pulahtaa myös kommunistit ja yleensä kaikki totalitarismin kannattajat. Katsokaa peiliin nuoret intoilijat.

Onneksi teitä oli vähän.

SannaPaasikivi

Varsinaissuomalainen, 53-vuotias perussuomalainen kirjoittaja ja vammaistukihenkilö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu