Rokotevastaiset saattavat olla terroristeja suurempi uhka demokratialle

Viimeisen parin päivän aikana on saatu lukea huolestuttavia uutisia, joiden perusteella sekä yksittäiset hörhöt että hörhöryhmittymät yrittävät painostaa koronarokottajia joko antamaan ”haamurokotteen” tai lopettamaan rokottamisen kokonaan.

Suunta on erittäin huolestuttava ja osa äärioikeiston agendaa, jossa luottamusta instituutioihin pyritään horjuttamaan. Samalla instituutioiden toimintavalmiuksia pyritään kaventamaan, sillä jos viranomaiset tai niihin rinnastettavat tahot eivät voi suorittaa lakisääteisiä velvoitteitaan, instituutioiden toiminta heikkenee varmasti.

Joku voisi kutsua tätä jopa terroriksi, öyhöttäjät taas kutsuvat sitä sananvapaudeksi. Olisi kiva nähdä, mitä nämä tyypit olisivat mieltä, jos omalle työpaikalle saavutaan uhkailemaan väkivallalla. Tuskin kukaan tykkäisi. Jos protestoida pitää, niin kannattaa protestoida omilla salaliittopalstoilla ja aikanaan herätä todellisuuteen. Öyhötys vie kuitenkin voimavaroja, joita voisi käyttää johonkin oikeasti hyödylliseen toimintaan.

Jättäkää hoitajat rauhaan ja ottakaa rokote. Se ei ole vaarallinen. Tällaiset öyhöt ovat vaarallisempia, kuin yksikään hyväksytty rokote. Instituutioita horjuttamalla kriittiset pelaavat suoraan ei-demokraattisten vierasvaltojen pussiin.

+5
Santeri Kärki
Vihreät Tampere
Ehdolla aluevaaleissa

Olen 29-vuotias humanististen tieteiden kandi (historia), jalkapallokirjailija, ratkaisuasiantuntija sekä tarkastuslautakunnan jäsen Tampereella.

Kannatan terapiatakuun toteuttamista mahdollisimman nopeasti, jotta talous saadaan nousuun. Ilmastotoimia pitää tehdä välittömästi, koska muuten hinta kasvaa valtavan korkeaksi. Leikkauspolitiikka pitää lopettaa - kaikilla on oikeus inhimilliseen elämään.

Intohimon kohteina politiikka ja urheilu, joskus lipsun myös kirjoittamaan muista aiheista. Kuten jalkapallokirjastani:

Jalkapallon vaiettu matka valtalajiksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu