Itkeäkö vai nauraa?

Brysselin hölmölässä halutaan puuttua Suomen metsien käyttöön!
Suomalaisten metsäasiantuntijoiden lausunnot eivät mene perille EU:ssa. Nimittäin euroopan metsät on hakattu jo aikaa sitten ja nyt halutaan vaikeuttaa suomalaisen metsäteollisuuden eloonjäämistä. Jälleen EU vaikeuttaa suomalaisten yritysten toimintaa.
Mistä saadaan sahoille tavaraa kun hakkuita rajoitetaan? Yrityksille tarjotaan korvaukseksi EU:n byrokrotiahumppaa.
Luulisi EU:ssa kiinnostavan juurikin ideoligisista syistä se fakta, että hyvä ja kestävä metsänhoito on parasta ilmastopolitiikkaa. Juuri sillä tavalla suomalaiset ovat saaneet metsien kasvuun valtavan lisäyksen. Tämä on parasta ilmastonmuutoksen torjuntaa.
Kysymys kuuluu; missä ovat olleet suomalaiset mepit ja muut vaikuttajat kun näistä asioista on päätetty ja niitä suunniteltu?
EU-vaalit eivät ole kiinnostaneet kansaa ja näyttääpä siltä ettei yhdellä suomalaisella EU-komissaarilla ole tähän asiaan mitään vaikutusta.
Pääministeri Sanna Marin ilmoitti 13.9. puheessaan Euroopan parlamentille että Suomella ei vielä ole kantaa metsien käyttöä koskevaan uusiutuvan energian direktiiviin (lähde: Maaseudun tulevaisuus 13.9.2022). On aivan käsittämätöntä että pääministeri ei puolusta voimakkaasti suomalaista metsäpolitiikkaa.
Euroopan parlamentti äänesti uusiutuvan energian uudistuksesta muutama päivä sitten. Parlamentin kannan mukaan primäärisen biomassan käyttöä tulee vähentää. Vielä neuvotellaan lain lopullisesta muodosta.
Parlamentti äänesti siis luonnonlakeja vastaan, he määrittelivät primäärisestä puubiomassasta tuotetun energian uusiutumattomaksi. Tästä kärsivät lämmitys, sähköntuotanto ja liikenteen polttoaineet, eli viime kädessä Suomen kansalaiset.
Tämä EU:n kanta on kestämätön ja todellisuudesta vieraantunut. Se on myös suuri takaisku EU:n pyrkimyksille irtautua nopeasti venäläisestä fossiilienergiasta.
Kenen luvalla osa Suomea edustavista mepeistä vaikeuttaa yrityksiemme toimintaa ja elämäämme?
Sara Seppänen
Perussuomalaiset Rovaniemi

Äiti, opettaja, väitöskirjatutkija, Lapin liiton valtuuston puheenjohtaja, Rovaniemen kaupunginhallituksen jäsen ja Lapin hyvinvointialueen hallituksen jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu